2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 70 پست
اره هر چقدم طرف روشن فکر باشه درستش اینکه بگیرم بعدا برامون داستان درست نشه .افرین به همچین مادری ک ...

اره دقیقا ،امیدوارم کامل ور بیوفته ،ولی روزی دخترام انشاالله خواستن متاهل بشن و در جریان باشه این موضوع پسر رو هم میبرم پزشک قانونی چک میکنم🤣انتقام سخت خواهم گرفت خواهر

🥴امضام نمیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سال نود شب عروسیم خاله خودم خاله مامانم اومده بودم برا دستمال شوهرم بهشون گفت برید اینجا نمودید ا ...

منم کاغذو میدم ولی واسه دستمال به شوهرم میگم این حرفو بزنه هرچی میخان پشت سرم بگن به درک بگن

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
با تک پسر ازدواج میکردی مادرش از این بیشتر اذیت میکرد تجربه ثابت کرده 

اونموقه حداقل همش نمیومد از عروسا دیگش بگه فقط خودم بودم خب ادم اینجوری کم کم حسادت میکنه دیگه

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
منم کاغذو میدم ولی واسه دستمال به شوهرم میگم این حرفو بزنه هرچی میخان پشت سرم بگن به درک بگن

خودتو نده دست این مادر شوهر سر هر چیزی بعداً میخواد دخالت کنه .شوهر من نه دستمال خواست نه برگه اگه دیدی خیلی حرف زد برگه رو بکوب تو صورتش بعدشم محکم باش جلوش

اره شوهرم رفت ب مادرش گفت این حرفا چیه میزنی ولی هزار نفر ادم مثال زد که برگه دادن دستمالم داشتن

همه قرار نیست مثل هم باشن رابطت رو کمتر کن کمتر رفت و آمد کن شما زنو شوهرید میدونید میخواید چیکار کنید.به همسرت بگو  ما همچین رسمی توهین حساب میشه واسمون واقعا هم مثل یک توهین هست این افکار پوچ قدیمی ها عجبا

واسم دعا کنید🥲