2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 70 پست
من خودم کاملا مخالف برگه بکارت و اینام .اصلا وقتی میری برا معاینه خیلی حسسس بدی بنظر من خیلی .ولی شو ...

واییی دقیقن خیلیی حس بدی داره

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم کاملا مخالف برگه بکارت و اینام .اصلا وقتی میری برا معاینه خیلی حسسس بدی بنظر من خیلی .ولی شو ...

بله مادر منم بخاطر تهمت خودش مارو برد به خواهر شوهرهامونم می‌گفت بیاید باهم می‌رفتیم ،بیشترم برای این میگرفتن که اگه تو نامزدی یا عقد توسط شوهر اتفاقی بیوفته مدرک باشه تهمت نزنن

🥴امضام نمیاد 

اگر شوهرت پشتت هست داخل اینجور مسائل حتما باهاش راجب این رفتارای مادرش حرف بزن تا اونم بره به مادرش بگه که ناراحت شدی از دستش ولی سعی کن رفت و آمدت رو باهاش کم کنی متاسفانه نامزد من روی مادرش خیلی حساسه یعنی خط قرمزشه و اصلا نمیتونم راجب مادرش چیزی بگم

یک عدد عاشق رنگ صورتی💗دارای یک نامزد👩‍❤️‍👨از علاقم به چیپس لیمویی نمیتونم بگم🍋در حال تحصیل داخل رشته حسابداری👩🏻‍💻﴿فمنیست﴾
گلم بهتره شوهرتون با مادرش صحبت کنه .شما هر کاری کنین بدتر میشه .این طور مادرشوهر ها که چن تا عروس د ...

واقن روزی صدبار میگم کاش عروس خانواده ای میشدم که فقط من عروسشون بودم

افرین😂

چطوری همشهری گلم...در رابطه با اون مادرشوهرت بگم که خودت میشناسی اینارو حتما برو برگه روبگیر بکوب تو صورتش...بگم که من الان یه خواستگار دارم خود پسره گیر داده که بریم معاینه بکارت خاک برسرش..حالا این خوبه مادرش گفته ...والاااا باللله

خدایا میشه یه روزم من شاد باشم میشه صدامو بشنوی؟

در مورد کادو نظری ندارم 

بهتره از کسی انتظار نداشته باشی که مثلا مادرشوهرم خودش بخره با پول پدر شوهر

حالا با پول شوهرت خریده مشکلی نیست منظورم اینه اهمیت نداره به خاطرش دهن به دهن بشی باهاش ولی اعتراضتو تو رفتارت نشونش بده

در مورد جاریت هم دو سه سال دیگه تعریف تو رو پیش اون میکنه صبر کن 

در مورد دستمال و گواهی بکارت ولی 😠 

با اینکه احترام مادر واجبه ولی شوهرت خیلی محکم جوابشو بده تا چیزی نگه و به اصطلاح بشینه سر جاش 

مادره که مادرقرار نیست تو هر کاری سرک بکشه

بله مادر منم بخاطر تهمت خودش مارو برد به خواهر شوهرهامونم می‌گفت بیاید باهم می‌رفتیم ،بیشترم برای ای ...

اره هر چقدم طرف روشن فکر باشه درستش اینکه بگیرم بعدا برامون داستان درست نشه .افرین به همچین مادری ک فکر اینده رو کرده 

چقدر شبیه مادرشوهر منه.البته از من برگه نخواست ولی هر چقدرم بهش خوبی کنی باز بی محلی میکنه و اون یکیو بیشتر دوست داره.برای من هیچ کاری نکردن هیچ همیشه ام زبون دارن

چطوری همشهری گلم...در رابطه با اون مادرشوهرت بگم که خودت میشناسی اینارو حتما برو برگه روبگیر بکوب تو ...

اره بابا حتی رفتم دکتر مسخرش کرد گفت بیا برگه رو ببر بده مادرشوهرت قابش کنه