2777
2789
عنوان

مادرشوهر❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 102 پست
اره عزیزم شکر واقعا الان شوهرم اونروز مادرش زنگ زد بهش رد تماس داد بش پیام داد هیچوق ب من زنگ‌نزن ا ...

خیلی خیلی کارش زشت بوده مادرشوهرت. اما شما نزار شوهرت اینقد به مادرش حرف بزنه، میدونم حق دستتونه، به خاطر شوهرت ،هرچی باشه اون مادره گناه بار نشه، حسادتش گل کرده به عروس. همین که فهمیده شوهرت ناراحت شده کافیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خیلی کارش زشت بوده مادرشوهرت. اما شما نزار شوهرت اینقد به مادرش حرف بزنه، میدونم حق دستتونه، به ...

ب شوهرمم گفتم چیکارش کنم اون زن عوضی خیلی شوهرمو اذیت میکنه من اصلا بعد اونشب دیگ حرفشم نزدم گفتم چرا تشویش بیارم تو‌خونمون ولی شوهرم هی یادش میاد میگ تومیخاسی سوپرایزم کنی اون عقده ای خراب کرد برات شرمندس بدتره ماجرا برااینه ک مادرمم درجریان سوپرایز بوده چون منو مامانم باهم برنامه ریختیم براش 

اره سالگرد ازدواجم میگیرمش دیگ 

اولا تولد شوهرت مبارک انشالله سالهای زیادی با خوبی و خوشی در کنار هم زندگی کنید .... این طور که میگی خانواده شوهرت خیلی حسود و دو به هم زن هستند پس بهتره همیشه توی حاشیه زندگیت باشند و کمترین رفت و آمد را باهاتون داشته باشند ولی بهترین تولدها و جشن ها را بگیر یا دعوتشون نکن و حتما به گوششون برسون چه جشنی گرفتید و یا اگر می خوای دعوت کنی آخر از همه و توی ساعات آخر دعوت کن و اصلا تحویلشون نگیر تا ادب بشن ....

ن میدونی اخه من خودم تو‌خانواده ای بودم ک بخدا هرسال بهترین تولدارم برام میگرفتن کلا یچی عادیه برامو ...

گلم دیگه دهن به دهنش نشو ..وبدگویی خانواده شونکن اصلاارزش نداره خودت رواذیت کنی وخدای نکرده کم کم ازچشم همسرت می یوفتی شایدیه مدت پشتت باشه ولی همخونن  احتمال داره طرفشون بگیره ،هرچندخودآقایون می فهمندچه خانواده ای دارند،..

من برای همسرم تولدگرفتم خانوادشودعوت کردم کلی تدارک دیدم ،باورت میشه کادوبراش زیرپیراهن آورده بودند بازیرپوش دیگه نهایت بی شعوریشون بود،دیگه هرمراسمی گرفتیم دونفری فعلابابچه هامی گیریم 

من اوایل سکوت میکردم جواب نمیدادم ولی الان یه چن وقتیه بی جواب نمیذارمش حداقل دل خودم خنک میشه

اره بنظر منم جواب باید داد وگرنه مریض میشه ادم ولی بی ادبی نباید بشه چون بازم خودمون مقصر میشیم

اولا تولد شوهرت مبارک انشالله سالهای زیادی با خوبی و خوشی در کنار هم زندگی کنید .... این طور که میگی ...

ممنون عزیزدلم همچنین

اره گلم دیگ یادگرفتم تجربه خوبی بود

ولی حرصمو‌ نمیتونم اروم کنم اخه بهترین روز شوهرمو خراب کرد

میتونس شب حوبی باشه برا همه

چی بگم خراب کرد دیگ ایشالله سریا بعد میدونم چیکارشون کنم

اینکه مادرشوهرتون آدم محترمی نیست قبول

نذار شوهرت طرفداری تو کنه و تو روی مادرش بایسته حتی اگه کاملا ناحق حرف میزنه خودت جوابشو محترمانه بدی کافیه(من ده ساله ازدواج کردم یک سال اول زندگیمون شوهرم به خاطر من تو روی خانواده ایستاد و من الان شرمنده هم شوهرم هستم هم خانواده کاش زودتر به این پختگی و عزت نفس می‌رسیدم) بی احترامی به پدر مادر تو همین دنیا تاوان سنگین داره شوهرت تاوان بده چون با همید و زیر یک سقفید  انگار خودت دادی.

و اینکه وقتی خر به شما لگد میزنه ولش کنید شأن خودتون اندازه اون خر نکنید جواب ابلهان خاموشیست

و اینکه احترام شوهرتون و خانوادشو پیش خانوادت نگهدار غرورش غرور خودت باشه. شاید شوهرت الان سکوت کرده مقابل برادرت اما اینا ادامه داشته باشه میبینی شوهرت که اینهمه عاشقته و اخلاقش خوبه دیگه مثل قبل نیست و ازت فاصله گرفته.....

من اصلاً حوصله تایپ و نصیحت ندارم اما دلم نیومد سکوت کنم خواهرانه به دلیل تجربه ای که داشتم گفتم

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
گلم دیگه دهن به دهنش نشو ..وبدگویی خانواده شونکن اصلاارزش نداره خودت رواذیت کنی وخدای نکرده کم کم از ...

ن دیگ کارش ندارم نمخام حالمونو بدکنم بااین کار من بازم شوهرمو دارم سرد میکنم هی میگمش بیخیال بابا

حالا خوبه زیر پیرهنی اورد من خو زهرمار کردن تو دهن پسر بدبخت

بزن دست قشنگه رو....حسوووووددددد....خوبه برای پسر خودش بود..کنترلگر...منظورش این نبود که چرا گرفتی م ...

منم ک میزنم تو پرش حتی مسافرت میریم خبرشم نمیکنم

اول میگفتمش الان دیگ‌نمیگمش تا برگردیم اوق میفهمه میخام بفهمونمش نقشی تو زندگیمون نداره نقش یه سایه رو هم نداره تصمیم گیرنده فق خودمو شوهرمیم

ممنون عزیزدلم همچنین اره گلم دیگ یادگرفتم تجربه خوبی بود ولی حرصمو‌ نمیتونم اروم کنم اخه بهترین رو ...

هر چیزی بها و قیمتی داره .... شما باید بهای این تجربه را پرداخت میکردی که با خراب شدن برنامه هات دادی .... اما نیمه پر لیوان را هم ببین دیگه بهترین بهانه را برای نادیده گرفتن فامیل شوهرت به دست آوردی . درسته آدم برای  جشن‌های سال اول همیشه ذوق و شوق خاصی داره اما باز هم جشن‌های خوب و خوشی دارید که می تونی برنامه هات را روی اونا پیاده کنی . در ضمن به خاطر یک آدم مریض اعصابت را خورد نکن و فعلا برو روی بقیه کارها تمرکز کن و در فکر یک سورپرایز جدید باش .

منم ک میزنم تو پرش حتی مسافرت میریم خبرشم نمیکنم اول میگفتمش الان دیگ‌نمیگمش تا برگردیم اوق میفهمه ...

اخ چه قدرتی داره کارت...شل نکنیا...مثل من باج ده میشی...الان کسی واسه من که انقدر بی اعتماد بنفس بودم خیرات نزاشته

خدا لعنتشون کنه همشون لنگه همن .ما اصلا تولد خودم و شوهرمو دوتایی  جشن میگیریم اما برای پسرم جشن تولد یک سالگیش بود خانواده شوهرمو دعوت کردم با خانواده خودم .مادر شوهر خیر ندیدم با صدای بلند میگفت من از جشن تولد بدم میاد یعنی چی مردمو دعوت کنی بگی کادو بیارید .آخر سرم وقتی کادو میدادن اینها هیچی ندادن صبر کردن شوهرم اومد کادو رو دادن به شوهرم شوهرم گفت بدید به خانومم .باز به من ندادن گذاشتن رو میز تلویزیون .بعد رفتن باز کردم دیدم ۱۰ هزار تومنه .دیگه دعوتشون نمیکنم بر تولد پسرم

انتقام از دشمن عاجز به نیکی میکشم ، میکنم سرسبز خاری را که در راه من است.
اره بنظر منم جواب باید داد وگرنه مریض میشه ادم ولی بی ادبی نباید بشه چون بازم خودمون مقصر میشیم

سکوت میکردم وهمیشه مقصربودم حالا ک قراره همیشه مقصرباشم پس جواب میدم