2777
2789
عنوان

مادرشوهر❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 102 پست

نمیدونم چرا حس کردم خوزستانی هستی به لهجت‌.عین خودم حرف میزنی .عجب مادرشوهر حسودی😂😂😂خوب کردی

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍
خانوما ماهم واقعا خانوادگی اینطوری فکر میکنیم و خیلی هم رعایت میکنیم ولی مادر شوهر من فقط و فقط به ف ...

خدا خیرتون بده

بله موافقم ادم دلسرد میشه وقتی محبت و احترام یه طرفه باشه

حس میکنی عزت نفست لطمه خورده و داری خودشیرینی میکنی دور از جونتون.چون اونا هیچکدوم از خوبیاتو برنمیگردونن...دقیقا میفهمم چی میگی.

کار خیلی خوبی کردین.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خدا خیرتون بده بله موافقم ادم دلسرد میشه وقتی محبت و احترام یه طرفه باشه حس میکنی عزت نفست لطمه خو ...

به خدا اصلا نمیخوام خوبیهامو برگردونن فقط احترام نگه دارن .طلبکار نباشن .توقع بیجا نداشته باشن .من هر کاری کردم با رضایت خودم بوده ولی اصلا راضی بشو نیستن اینا 

انتقام از دشمن عاجز به نیکی میکشم ، میکنم سرسبز خاری را که در راه من است.
اره خوزستانیم دختر😂😂😂😂

بخدا میدونستم😂😂😂🥲خوشبختم منم بچه اندیمشکم،😍

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍
فدات من شوشترم😂♥️😂😂♥️♥️

عزیزی😍😍😍😘❤️

ن بخدا هی میگم چرا خوب نشستمش بزرگتری ب عقله ابجی بخدا ک بعضیا ارزش احترامو ندارن ۲۹م اولین سالگرد ...

انشالله

فقط یکاری کن چشم نخوری

قبل همه اینا برا جفتتون جدا حرز امام جواد بگیر

هم چشم نخورید و هم دعاتون نکنن از حسادت

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡