2777
2789
عنوان

مادرشوهر❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 102 پست
اینکه مادرشوهرتون آدم محترمی نیست قبول نذار شوهرت طرفداری تو کنه و تو روی مادرش بایسته حتی اگه ک ...

خیلی ممنون عزیزم حتما ب حرفات گوش میدم حتی اسکرین شات گرفتم ازنظرتون

برادرم بعد اون روز عذرخواهی کرد ار همسرم این دوتا از بچگی رفیق بودن

الانم خانوادم میمیرن برا همسرم خیلی دوسش دارن 

همسرمم همش غبطه میخوره میگ خوشبحالت تو‌چ خانواده ای بزرگ شدی شوهرم حتی محبت مادر هم ندید بخدا از بس بش محبت میکنم میگ بخدا بهترین دوره زندگیمه الان

هیجوق تو بغل مادرم نخابیدم هیچوق ایطور محبت نکرد بهم

هوف دلم میسوزه خیلی مادرش کار بدی کرد کاش دلشو نشکنه

اخ چه قدرتی داره کارت...شل نکنیا...مثل من باج ده میشی...الان کسی واسه من که انقدر بی اعتماد بنفس بود ...

ن عزیزم من بقول شوهرم میگ زن من خیلی سفته😅

هیچوق نذاشتمو‌نمیذارم‌کسی زندگیمو ذره ای خراب کنه

شماهم دیر نیس عزیزم هروق شروع کنی خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چیزی بها و قیمتی داره .... شما باید بهای این تجربه را پرداخت میکردی که با خراب شدن برنامه هات داد ...

اره صد درصد عزیزم بیستو‌نهم سالگرد عروسیمه جشنی بگیرم ک از عروسیم بیشتر خوش بگذره ولی میسپرمش دس خدا

وای خدای من خدا جواب این ادمارو بده الهی امین

الهی آمین .همه مناسبتهامو زهر کردن .سرشکستم کردن خدا ازشون نگذره

انتقام از دشمن عاجز به نیکی میکشم ، میکنم سرسبز خاری را که در راه من است.
عزیزم🥹 پ همسرت چیزی نمیگه

همسرم خیلی آدم محجوبیه .منم ترجیح دادم سکوت کنم ولی روابطمون رو خیلی خیلی محدود کردیم .دقیقا مثل شوهر شما شوهر منم محبت ندیده ازشون ولی تا تونسته محبت کرده اما اونافقط تیغمون زدن .دیگه ذاتشون براشون رو شده فاصله گرفتیم

همسرم خیلی آدم محجوبیه .منم ترجیح دادم سکوت کنم ولی روابطمون رو خیلی خیلی محدود کردیم .دقیقا مثل شوه ...

کار درستی میکنین منم الان بعد اونروز نرفتم‌ خونشون نمیرمم دیگ تاااا کلی دیگ بخدا میترسم برم دیگ باز حالم بد شع بخاطر این نمیرم دیگ کم میرم خیلی کم

کار درستی میکنین منم الان بعد اونروز نرفتم‌ خونشون نمیرمم دیگ تاااا کلی دیگ بخدا میترسم برم دیگ باز ...

بهترین کار همینه هم احترام حفظ میشه هم دخالت کم میشه مهمتر از همه اعصابتون آرومه .انشالله بهترین اتفاقات براتون رقم بخوره .

اینکه مادرشوهرتون آدم محترمی نیست قبول نذار شوهرت طرفداری تو کنه و تو روی مادرش بایسته حتی اگه ک ...

چه با وجدان و منصفی

منم شدیدا به احترام به والدین عقیده دارم.و هر وقت شوهرم بخواد با خانواده ش سنگدلی کنه و کینه بگیره از رفتاراشون خیلی ناراحت میشم چون مطمئنم با منم همینحوری تا میکنه 

گلم دیگه دهن به دهنش نشو ..وبدگویی خانواده شونکن اصلاارزش نداره خودت رواذیت کنی وخدای نکرده کم کم از ...

اخی عزیزم زیرپوش...ببین شاید دستشون تنگ باشه و فکر کردن این کادوی خیلی مفید و کاربردیه😀

من مادرشوهرم هیچوقت کادو نمیده اما میدونم از اقتصادی بودنش و دست تنگیش هست.ولی خیلی خوش قلبه و مهربونه.نمیدونم‌چرا ناراحت نمیشم ازش😐😐حتی کادوی خونه هم بهمون ندادن.

چه با وجدان و منصفی منم شدیدا به احترام به والدین عقیده دارم.و هر وقت شوهرم بخواد با خانواده ش سنگد ...

خانوما ماهم واقعا خانوادگی اینطوری فکر میکنیم و خیلی هم رعایت میکنیم ولی مادر شوهر من فقط و فقط به فکر تیغ زدنه .احترام میکنیم با بی احترامی جواب میده .همیشه خدا طلبکاره .فکر نمی کنم هیچ پسری اندازه شوهر من به پدر و مادرش محبت کرده باشه پول خرج کرده باشه ولی اصلا قدر نمیدنن.نه تو عقد نه عروسی یک ریال خرج نکردن کادو ندادن عوضش هزینه کفن و دفن پدر شوهرمو من و شوهرم دادیم بیشترش از پس انداز من بود کل حلوای مجلس من پختم ولی از یه جایی به بعد آدم دیگه نمی کشه .بی احترامی نکردیم هیچ وقت ولی دیگه الان تصمیم گرفتیم فاصله بگیریم مثل خودشون باشیم .چون روز به روز گستاخ تر  و طلبکارترمیشن