2777
2789
عنوان

مادرشوهر❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 102 پست
ینی ببین خفه شد وقتی اونارو گفتمش

حرفات ک خیلی جالب نبود بزرگتره بالاخره

ولی معلومه اوضاع مالیت خدبه

تولدو نگیری ب هدفش میرسه با ذوق کور هم شده بگیر یا با سالگرد عقدی چیززی درهمش کن ک شوهرتم غافلگیرشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر شوهرت پشتته.

اره عزیزم شکر واقعا

الان شوهرم اونروز مادرش زنگ زد بهش رد تماس داد بش پیام داد هیچوق ب من زنگ‌نزن اگ برات مهم بودم زندگیمو اشوب نمیکردی 

اره عزیزم شکر واقعا الان شوهرم اونروز مادرش زنگ زد بهش رد تماس داد بش پیام داد هیچوق ب من زنگ‌نزن ا ...

زندگی منو آشوب میکنن بازم‌شوهرم‌میگه  تو بدجنسی،منم برای حفظ آرامش بچه هام سکوت میکنم.

حرفات ک خیلی جالب نبود بزرگتره بالاخره ولی معلومه اوضاع مالیت خدبه تولدو نگیری ب هدفش میرسه با ذوق ...

ن بخدا هی میگم چرا خوب نشستمش

بزرگتری ب عقله ابجی بخدا ک بعضیا ارزش احترامو ندارن

۲۹م اولین سالگرد عروسیمونه میخام تاالار بگیرم ینی ببین ی جشنی میگیرم ک انگشت دهن بمونه

اره عزیزم شکر واقعا الان شوهرم اونروز مادرش زنگ زد بهش رد تماس داد بش پیام داد هیچوق ب من زنگ‌نزن ا ...

گناه داره دیگه اینحوری هم نکنه.

مادررررره

شاید پشیمون شده باشه.

شوهرتو اروم کن.بیشتر تحریکش نکن عزیزم

بگوش خفه شووووو من ک‌دیگ پیمونم پرشده منتظرم یبار دیگ یچی بگه اخ جوری سرویسش کنم بقران جوری بپرم ب ...

من اوایل سکوت میکردم جواب نمیدادم ولی الان یه چن وقتیه بی جواب نمیذارمش حداقل دل خودم خنک میشه

گناه داره دیگه اینحوری هم نکنه. مادررررره شاید پشیمون شده باشه. شوهرتو اروم کن.بیشتر تحریکش نکن ع ...

بخدا کینه ای نیستم ازش حرصیم ولی ب شوهرمم گفتم نکن مادره گف عزیزم مادر بودن دلیل نمیشه بزنه همه حرمتارو بشکنه چی بگمش خودش سرد میشه کم‌کم هووف کلافم اصلا

یادت باشه برنامه زندگیت  ثانیه اخر به خانواده شوهرت بگی  یعنی نباید بدونن قراره همسرت و س ...

من نمیدونستم دختر خودش یجوری با ارامش پرسید گفتم حتما میخاد باهام هماهنگ شه😑

وای چه پرووووووو باورم نمیشه

اینکه چیزی نیس اگ بخوام بقیه کاراشو بگم اونوقت اصلااا باورت نمیشه تازه قیافشو ببینی وباهاش هم صحبت بشی میگی آخی چ زن آروم وخوبی خوشبحال عروسش اونوقت رفتارش بامن مثه دشمن خونیشه.