2777
2789
عنوان

مادرشوهر❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 102 پست
تازه ازدواج کردم تازه وارد خانوادشون شدم درکشون نمیکنم هنو بعد جالب اینه خیلی ادعای پیر پیغمبری میکن ...

تازه وقدیم نداره از اول هرجور رفتارکردن تاآخرشم همونجورن مادرشوهرمن ازاول نساخت باهام الانم همونجوره 

من تولدواسه شوهرم گرفتم باچ شور واشتیاقی مث طلبکارا اومد نشست کادو ک ندادهیچی تازه جلوجمع وجدی گف پس کادو من چی ک همچین پسری برات زاییدم😕😕😕

شوهرت چی شد کسی از اون شب چیزی نگفت دیگه

شوهرم بنده خدا شرمندخ سد خیلی

منم باهاش حرف زدمو گفتمش ک تو تقصیری نداری و خودتو ناراحت نکن حتی میخاس دوباره بره مادرشو بشوره بندازه سر بند نذاشتمش گفتم ارزش نداره

حالا خوبه همشون میدونن شوهرم با چ سختی منو بدس اورد 

بخدادوسال پدرش دراومد تا خانوادمو راضی کرد حالا همش شرمنده میشه پیشم دلمم میسوزه براش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه وقدیم نداره از اول هرجور رفتارکردن تاآخرشم همونجورن مادرشوهرمن ازاول نساخت باهام الانم همونجوره ...

بگوش خفه شووووو

من ک‌دیگ پیمونم پرشده

منتظرم یبار دیگ یچی بگه اخ جوری سرویسش کنم بقران جوری بپرم بش ک درجا سکته کنه

من ب خودشم گفتم حلالشون نمیکنم تا ابدو یک‌روز

تو خوبه سال اول جلوشون گرفتی من ۸ سال تفرقه انداختن بینمون زورم نرسید به پدرو مادرم هیچی نگفتم تا امسال 

بابام گقت چرا زودتر نگفتی الان بچه دارم بایه بچه هیچ کاری نیمنونم بکنم. قطع رابطه هم که کتی باهاش انقدر میشینن رو مغز شوهرت کار میکنن...که مهر و محبت رو ازبین ببرن

برادری که ازدواج کرده که دیگه باید زنش براش تولد بگیره.

من خودم برادرم نامزده پارسال زنداداشم گفت میخواد سورپرایزی کنه مامانم حتی اون کیک هیشکی رو هم براش نخرید امسالم همیت طور .مگر قضیه اذیت کردن باشه 

وگرنه آدم خیلی زرنگ باشه یه کادوی درست و حسابی میده

نمیدونم چرا بعضیا پسرشون زن میگیرن یادشون میفته محبت کنن

ببین هر چی اونا ندونن از زندگیت آرامش بیشتری داری..اصلا نگو چی برات خریده نخریده کجا رفتی نرفتی  ...

ولی اجی میدونی بعضی چیزا رو باید گف ک بسوزن برا ولنتاین برام ایفون گرف مادرشوهرم تا یه هفته مریض شد😂😂😂😂

تازه ازدواج کردم تازه وارد خانوادشون شدم درکشون نمیکنم هنو بعد جالب اینه خیلی ادعای پیر پیغمبری میکن ...

پس حالاحالاهامونده تاآن روی قشنگشون رونشونت بدن ،گلم هرکسی محرم اسرارنمیشه ،فقط روی همسرت حساب بازکن ،دیگه این مسئله فراموشش کن ،دونفری جشن بگیرید 

تو خوبه سال اول جلوشون گرفتی من ۸ سال تفرقه انداختن بینمون زورم نرسید به پدرو مادرم هیچی نگفتم تا ام ...

دقیقا خاهر شماهم باید ازهمون اول گربه رو‌میکشتی

من نمیذارم اصلا حقمو پایمال کنن منم دختر یه پدرمادرم

تازه اونم تک دختر شانس اوردن لوس نیستم و اینکه شوهرم خوبه و‌کلا بها نمیده ب خانواده باباش اینا وگرنه ده بار طلاق گرقته بودم ب خدا بسپرشون گلم

شوهرم بنده خدا شرمندخ سد خیلی منم باهاش حرف زدمو گفتمش ک تو تقصیری نداری و خودتو ناراحت نکن حتی میخ ...

خدا صبر بده بهت الهی کلا چند سالی طول میکشه اخلاقشون دستت بیاد .

اخلاق دستت بیاد دیگه نصف بیشتر راه رفتی .

من و جاریم تو تولد ها خیلی ذوق داشتیم برا مادرشوهر ام که واقعا خانم خوبی هست سعی میکردیم بهترین چیز بگیریم ولی همش میگفت نه مثلا دارم فلان چیز رو چرا گرفتین یا فلان وسیلم سالم بود چرا نو گرفتین از اون به بعد دیگه کاری نکردیم براش هر سال تولدش به همسرم یاد آوری میکنم تولدش فقط بعد میگم هر چی دوست داشتی خودت بخر که اگه ضد حال زد ناراحت نشم .

بر عکسش مادرم یه گل سر یا یه لباس ساده بخری براش انقدر تو چشماش خوشحالی و تشکر هست آدم همش میهواد کادو بخره براش.

چقدر من حرف زدم😬

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸

یادت باشه برنامه زندگیت  ثانیه اخر به خانواده شوهرت بگی 

یعنی نباید بدونن قراره همسرت و سوپرایز کنی 

فقط صبح روز تولد باید دعوت کنی

این و من از سالها تجربه زندگیک بهت میگم 

جلوی خانواده شوهر   باش

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
پس حالاحالاهامونده تاآن روی قشنگشون رونشونت بدن ،گلم هرکسی محرم اسرارنمیشه ،فقط روی همسرت حساب بازکن ...

ن میدونی اخه من خودم تو‌خانواده ای بودم ک بخدا هرسال بهترین تولدارم برام میگرفتن کلا یچی عادیه برامون من بالام پنجاه سالشه هرسال بیشتر پارسال تولداشو مفصل میکنیم اینا خیلی عقب افتادن و این منو اذیت میکنه وگرنه چیکارشون دارم من ک خونم جداس از روز اول جدا کردم بعد پارسال نامزد یودیم یه تولدی براش گرفتم همشون هنگ بودن حالا مادرش لابد گفته  لابد میخاد مث پارسال جشن بگیره زورشون میاد هم جاریم هم مادرشوهرم کلا حسودن نسبت ب من