2777
2789
عنوان

به شوهرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 63 پست
همسر منم بهش میگفتم چیزی لازم دارم منو میبرد خرید ولی مثل بز فقط نگاه میکرد که خودم حساب کنم

وای این خیلی بدهه باید کارتشو میگرفتی .... 

ن که خودم خیلی روم میشه ... این نصیحت الان ب درد خودم میخوره

واقعا راست میگی خیلی وقته اصلا این مسئله رو اعصابمه من خیلی زود بهم میریزم درونی ولی بروز نمیدم این ...

عزیزم ایشون داره زرنگ بازی درمیاره حق شمارو خرج بقیه میکنه پس شمام مثل خودش زرنگ باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا واقعا برای منم سئواله؟

چون خیلی از خانواده ها روابط قبل از عقد رو محدود میکنن و آقا هم اونجوری که دلش می خواد خانومش در دسترسش نیست ، رو همین حساب زورش میاد خرجش کنه

فقط در عجبم از آقایونی که نمیذارن بهشون سخت بگذره ولی باز هم دست به جیب نمیشن🤭

دختره یکی یدونه اسا باباشم وضع مالیش خوبه خسیس هم نیس مجردی کم نمیزاشت برای دخترعه ولی بعد عید هیچ

دیگه شوهر کرده و حق دارع 

من مادر بزرگم ۴۵ سالع دارع زندگی میکنه با سوهرش همیشه میگه گربع باید دم حجله کشته بشع همیشع ب نوه هاش ک عروس میشن میگه 

میگه اگه از نامزدی به طرف نفهمونی زن گرفته 

هیچ موقع نمیفهمه

🖤🥂
چون خیلی از خانواده ها روابط قبل از عقد رو محدود میکنن و آقا هم اونجوری که دلش می خواد خانومش در دست ...

واقعا درسته 

من اصلا حالم بده نمیدونم چم شده از این قضیه

وای این خیلی بدهه باید کارتشو میگرفتی ....  ن که خودم خیلی روم میشه ... این نصیحت الان ب درد خ ...

ولی اینم بگم من خانوادم دوست نداشتن تو عقد از شوهرم پول بگیرم.الان که فکر میکنم میبینم کارشون درست بوده

دختری که دیروز پاشو شکوندی امروز بال درآورده.دختری که بله میگه نه از خونه باباش سیر شده نه باباش لنگ ی لقمه نونی که بهش میداده مونده.پس بی خود برا خودت دور بر ندار😏😏😏جواب عشق وعاشقی کم محلی نیس با مرام
دیگه شوهر کرده و حق دارع  من مادر بزرگم ۴۵ سالع دارع زندگی میکنه با سوهرش همیشه میگه گربع باید ...

آره بعد فکر میکنن زندگی همینه.

فکر کنم مردا بیشتر یاد دارن‌گربه‌ رو دم حجله بکشن با این رفتارا

واقعا راست میگی خیلی وقته اصلا این مسئله رو اعصابمه من خیلی زود بهم میریزم درونی ولی بروز نمیدم این ...

اصلا خجالت نکش 

چون فردا اعصاب خوردی برای خودته 

از هرجایی لباس نخر فروشگاه های خوب خواست تیکه بندازه 

بگو من مجردیم مدام ازین جا ها خرید میکردم آنقدر اول ازدواج نصیحتم کردن هوای شوهرت داشت باش خرج نکن از تمام کارهامو خواسته هام گذشتم الان واقعا اذیتم نه مثل مجردیم اما نه مثل الانم میانه میخوام خریدام و از فروشگاه های خودم داشته باشم 

با مامانتم هماهنگ باش 

مثلا چندتا مغازه خیلی خوب تو شهرت بگو مامانم از اینجا همیشه خرید میکنه 

سرما که میخوری حتمااا برو دکتر حتما 

وبهش بگو عزیزم لطفا برام میوه و آبمیوه طبیعی بگیر من یه خانومم باید به خودم برسم فردا میخوام مادربشم جدا از همه اینها سرماخوردگی کلافم میکنه و.. 

ببین بشین رو تخت پادشاهیت چون زمان زیاد داری بخوای باهاش بسازی و مدارای جیبشو کنی بزار اونجا به چشم بیای که داری گذشت میکنی نه اینکه تو عادت داری به کم خرج کردن واین مسائل 

چرا درست بوده؟

ببخشید این حرفو میزنم ولی بعصی از اقایون فکر میکنن از ترس خرج ومخارجه که دخترا ازدواج میکنن.میگماااا بعضی از آقایون

دختری که دیروز پاشو شکوندی امروز بال درآورده.دختری که بله میگه نه از خونه باباش سیر شده نه باباش لنگ ی لقمه نونی که بهش میداده مونده.پس بی خود برا خودت دور بر ندار😏😏😏جواب عشق وعاشقی کم محلی نیس با مرام