2777
2789
عنوان

به شوهرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 63 پست
 واقعا میتونم این کارو کنم ؟ خودتون انجام دادی؟

به شدت  انجام دادم 

الان وقتی میخواد ازم تشکر کنه میگه من ازت ممنونم باشرایط من میسازی 

تو واقعا زن نمونه اییی من زبونم نمیدونه چطور ازت تشکر کنه و... 

من خیلی سیاست دارم 

الان خونه به نامم

مثلا چیکار کنم همش بگم پول بده اینا با خودش نمیگه دختره فلانیه

تن تن ن وقتای ک نیاز داری بهش بگو فلان چیزو نیاز دارم یا فلان جا باید پول بدم همیشه سعی کن یکم بیشتر بگیری ذخیره کنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید این حرفو میزنم ولی بعصی از اقایون فکر میکنن از ترس خرج ومخارجه که دخترا ازدواج میکنن.میگماااا ...

خب وقتی میدونن اینجوریه زن نگیرن وقتی خودشونو مالک یه زن میدونن تو کشور ما پس همه خرج و مخارج خانوما هم گردنشونه

به شدت  انجام دادم  الان وقتی میخواد ازم تشکر کنه میگه من ازت ممنونم باشرایط من میسازی&nb ...

وای چقدر عالی عوضش من یک بی سیاست خل ام ک از عواطف زیاد من سو استفاده میشه. از وقتی گذشته از عقد یک شاخه گل نگرفت دگ حالا ولنتاین یه خجالتی داد. بهم .کتابی که یکی بهش هدیه داده بود و داده بود بهم با خرت و پرت هاب دیگه  فقط‌ همون خواستگاری بود ؟

خب وقتی میدونن اینجوریه زن نگیرن وقتی خودشونو مالک یه زن میدونن تو کشور ما پس همه خرج و مخارج خانوما ...

به من تیکه هم انداخت چند بار گفت آره تو ک راحتی فلان تو که خوشبحالت حالا من تاحالا هیچ گ گلی هم نخوردم . 

فقط میرم دانشگاه و خصوصی کلاس دارم یکی 

به من تیکه هم انداخت چند بار گفت آره تو ک راحتی فلان تو که خوشبحالت حالا من تاحالا هیچ گ گلی هم نخور ...

بگو دیگ درسام سنگینه نمیتونم کلاس خصوصی بردارم بهش نگو یا نگو چقدر پول میگیری

بگو دیگ درسام سنگینه نمیتونم کلاس خصوصی بردارم بهش نگو یا نگو چقدر پول میگیری

اون روز فهمید کلاس برداشتم گوشیمو گرفت ازم ک نگاه کنه چقدر دارم!وای برگام ریخته بود گوشیو گذاشتم رو دوربین عکس بگیریم ک حواسش پرت شد 

اون روز فهمید کلاس برداشتم گوشیمو گرفت ازم ک نگاه کنه چقدر دارم!وای برگام ریخته بود گوشیو گذاشتم رو ...

اصلا هیچ چیزیو بهش نگو پیامکتو پاک کن چه دلیلی داره حسابتو چک کنه حس خوبی نگرفتم از نامزدت

اصلا هیچ چیزیو بهش نگو پیامکتو پاک کن چه دلیلی داره حسابتو چک کنه حس خوبی نگرفتم از نامزدت

حقیقتشو بخوای منم مثل روز اول نیستم دیگه بعضی حرکاتش رو اعصابمه و نمیتونم حتی بهش بگم .

حقیقتشو بخوای منم مثل روز اول نیستم دیگه بعضی حرکاتش رو اعصابمه و نمیتونم حتی بهش بگم .

عقد برای همینه ک طرف مقابلتو بشناسی تا از طرف مطمین نشدی عروسی کنه خساست مرد وحشتناکه وقتی بخوای برای چن قرون جواب پس بدی