2777
2789
عنوان

به شوهرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 63 پست
اگ خودت درامد داری سعی کن تو عقد کمتر پول نقد بگیری خریداتو بزار با خودش برو ولی هزینه های ک پول نقد ...

من درآمد آنچنانی ندارم ماهی ۱ تومن اینا واسه همین فکر کنم میگه از پس خودش برمیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقایون تو دوران عقد زورشون میاد خرجی بدن😏

چرا واقعا برای منم سئواله؟

دختری که دیروز پاشو شکوندی امروز بال درآورده.دختری که بله میگه نه از خونه باباش سیر شده نه باباش لنگ ی لقمه نونی که بهش میداده مونده.پس بی خود برا خودت دور بر ندار😏😏😏جواب عشق وعاشقی کم محلی نیس با مرام
شاید ترسیده دستش خالی بشه تعطیلاتم تموم شده فردا برات میزنه  بعدم بگو عزیزم پول بزن برم لباس ب ...

موافقم ولی من میدونم دستش خالی نیست 

این کار زشته اولین بار ازش پول خواستن انقدر مس مس کنه دیگه..... 

من درآمد آنچنانی ندارم ماهی ۱ تومن اینا واسه همین فکر کنم میگه از پس خودش برمیاد

پس سعی کن اون یه تومن و پس انداز کنی عزیزم ب هیچ عنوان خرج نکن فردا برا چن تومن گردن کج نکنی پس انداز داشته باش، و اینک شوهرت چطور خجالت نمیکشه بهت پول نمیده تو خجالت میکشی بگیری عزیزم اون شوهرته قک نکنی الان شوهرت فک میکنه خیلی با فرهنگیا ن تو دلش میگ عجب.. 

فکر کنم میخوان استفاده کنن از شرایط بگن خونه باباتی دگ

همسر منم بهش میگفتم چیزی لازم دارم منو میبرد خرید ولی مثل بز فقط نگاه میکرد که خودم حساب کنم

دختری که دیروز پاشو شکوندی امروز بال درآورده.دختری که بله میگه نه از خونه باباش سیر شده نه باباش لنگ ی لقمه نونی که بهش میداده مونده.پس بی خود برا خودت دور بر ندار😏😏😏جواب عشق وعاشقی کم محلی نیس با مرام
پس سعی کن اون یه تومن و پس انداز کنی عزیزم ب هیچ عنوان خرج نکن فردا برا چن تومن گردن کج نکنی پس اندا ...

واقعا راست میگی خیلی وقته اصلا این مسئله رو اعصابمه من خیلی زود بهم میریزم درونی ولی بروز نمیدم این که میبینم واسه داداشش و مامان باباش ایما راحت خرج می‌کنه به من یک کلام تاحالا نگفته پول میخوای ناراحت میشم. من اوایل خیلی کم توقع بودم عین خنگا... رفته بودیم ست طلا بخریم مراعات میکردم که اذیت نشه با این ک مثلا میشد اونی ک میخواستم بخرم 

موافقم ولی من میدونم دستش خالی نیست  این کار زشته اولین بار ازش پول خواستن انقدر مس مس کنه دیگ ...

تقصیر خودشه پس شماهم از حربه زن بودنت استفاده کن

وام خونگی برای خودت بردار دوسه برج دادی بعد بگو عزیزم مثلا 500 بزن به این حساب وام برداشتم دستم خالیه 

مبلغ واماتو نگو بگو مال قبلا بوده خرج شده اما بعد پول وامت 

برای خودت طلا ریزه بگیر 

یا جایی سیو کن یا بنداز گردنت مامانت برای روز مبادا 

الان تو قسط و قرض خونت نیوفتی بهترین فرصت برای پس اندازت خوب استفاده کن