2777
2789
عنوان

قد کوتاه و هیکلش رو مخمههه🥲🥲

2471 بازدید | 42 پست

بچه ها لطفا قضاوتم نکنید و کمکم کنید. نامزد من قدش ۱۶۵ و لاغره و باشگاه هم نمیره ولی کلی خوبی داره کلی مهربونی داره ۲۳ سالشه ‌ .بهش ی بار سربسته کفتم برو باشگاه چند وقت رفت بعد ولش کرد گفت چون من نمیتونم رژیم باشگاه رو رعایت کنم اثری روم تداره گفت مامانم برام غذا های باشگاه رو درست نمیکنه بچه ها من هیکل و قدش رو دوس تدارم چهرش خوبه اخلاقش عالیه نمیتونم ولش کنم انقد ک خوبی داره میشه بگید چطوری بگم بهش من قد و هیکلت رو دوس ندارم برو باشگاه یا برو دکتر تغذیه تا بهتر بشی ؟ هیچ راهی نیست یعنی قدش بلند شه یا هیکلش توپر بشه تو رو خدا کمکم کنید

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشگاه خرج داره باید ماهی چند ملیون خرج کنه مگه الکیه اونم تو این گرونی که مرغ و گوشت نمیشه خرید&nb ...

پولداره نگران اینا نباش . بگو من جطوری بهش بگم 

میشه از کسی خوشتون نمیاد باهاش ازدواج نکنین تا بعد به فکر اصلاحش باشین

اون ی عمر اینجوری زندگی کرده

غذاهای باشگاه رو میتونی خودت درست کن چیزهای خوشمزه درست کن بهش بده تا بخوره تا چاق شه

میشه از کسی خوشتون نمیاد باهاش ازدواج نکنین تا بعد به فکر اصلاحش باشین اون ی عمر اینجوری زندگی کرده ...

نمیتونم راهمون دوره . گفتم ک خوبی زیاده داره این بده ک میخوام درستش کنم یا ولش کنم بگم چون کوتاهی نمیخوامت؟