2777
2789
عنوان

قد کوتاه و هیکلش رو مخمههه🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2471 بازدید | 42 پست

وای یاد پنج سال پیش خودم افتادم چقد این فکرا ذهنمو درگیر کرده بود حتی میخواستم نامزدیمونو سر همین مسئله بهم بزنم

چقد شوهر بیچارمو اذیت کردم

الان که یادم میاد خندم میگیره ولش کن بابا اگه اخلاقش خوبه  خداروشکر کن

قد و هیکل اصلا مهم نیست 

خجالت نداره رک و راست خودش میگه مامانم غذا درست نمیکنه این چی

راهمون دوره من نمیتونم همش اونجا باشم .خب من چ گناهی کردم

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای یاد پنج سال پیش خودم افتادم چقد این فکرا ذهنمو درگیر کرده بود حتی میخواستم نامزدیمونو سر همین مس ...

نه خیلی ریزه اذیت میشم

۱۶۲ .

پس قدی مشکل ندارین

الان فقط میمونه هیکلش خیالت راحت اکثر دخترا از هیکل شوهرشون اوایل راضی نیستن. اما بعدش چیزی که من دیدم درست شده حداقل راضی شدن. 

الانم باید بذاری بعد عروسیی غذا واسش درست کنی بخوری پر شه. باشگاه بره و اینا. اینم بگم از پسر ۲۳ ساله هنوز انتظار انچنانی نداشته باش خیلی پر باشه. 

و اینکه در نهایت باید خودش بخواد! 

اگه خیلی رو مخه برات این موضوع باید خیلی جدی بهش فکر کنی یعنی قبل عقد

پس قدی مشکل ندارین الان فقط میمونه هیکلش خیالت راحت اکثر دخترا از هیکل شوهرشون اوایل راضی نیستن. ام ...

یعنی دیگ بهش نگم برو باشگاه؟

اگه میخوای چاق شه بفرستش متخصص تغذیه من قدم ۱۶۹ وزنم ۴۴ بود الان وزنم ۶۶ قرص سیپروهپتادین  نصفش ...

من دردم اینه چطور بهش بگم ناراحت نسه

ازدواج که کردین بفرستش باشگاه غذاهای باشگاهم براش درست کن بهونه نداشته باشه لاغره؟کم اشتهاس؟

اره کم اشتها هست ۵۸ کیلوعه من میخوام قبل عقد بهتر شه چیکار کنم ایجی 

تو بزار بعد عقد خودت درستش میکنی چاق میش

همه میگن بهم نمیتونم ولش کنم خیلی ناراحتم نمیخوام از خودم تعریف کنم من جهرم خوبه خدایی میگن حیف شدی و اینا متنفرم از ابن حرفا واسه ابن میخوام درستش کنم اینکه مستقیم بگم من قدت رو دوس تداره بده؟