2777
2789
عنوان

قد کوتاه و هیکلش رو مخمههه🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2471 بازدید | 42 پست
همه میگن بهم نمیتونم ولش کنم خیلی ناراحتم نمیخوام از خودم تعریف کنم من جهرم خوبه خدایی میگن حیف شدی ...

بهش بگی قدت دوس ندارم که جی شه مگه میتونه قدش عوض کن یه حرفایی میزنی عزیزم فقط باعث میشی ازت بدش بیادقد نمیشه تغییر کنه

بهش بگی قدت دوس ندارم که جی شه مگه میتونه قدش عوض کن یه حرفایی میزنی عزیزم فقط باعث میشی ازت بدش بیا ...

دیونه شدم ب بهم زدن فک میکنم

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم راهمون دوره . گفتم ک خوبی زیاده داره این بده ک میخوام درستش کنم یا ولش کنم بگم چون کوتاهی نم ...

کوتاهی قابل حل نیس که یهو طرف ۱۶۰ مثلا بشه ۱۸۰ یا ۱۹۰ شاید هیکل بشه کاریش کرد ولی قد اصلا

شمام قدش دس تداشتی ازدواج نمیکردی

من خواستگار داشتم همه چیزش عالی بود اخلاق تحصیلات احساسات پولداری خانواده همه چی فقط قدش تو دلم نبود بخاطر همین ردش کردم

خوب از اول با این هیکل دیدیش و بهش بله دادی. الان نباید انتظار داشته باشی عوض بشه.

حالا بعد عروسی به تغذیه اش برس شاید بهتر شد.

البته بعضی ها کلا ژنتیکی لاغر هستند. هر چی هم بخورند چاق نمیشن.

باید از اول مطابق استاندارد هات انتخاب کنی

نه اینکه بعدا بخوای مطابق استاندارد هات تغییر بدی

یکبار ام خواسته ات رو مطرح کردی و تا حدودی سعی خودش رو کرده

بیشتر از این برای این مرحله نباید انتظار داشته باشی

وقتی زندگی مشترک داشتین میتونی با تغذیه و درخواست دوباره باشگاه خواسته ات رو دنبال کنی

همه‌ی استعداد‌های عالم، از گذشته تا آینده، همگی در تو جمع شده اند... می توانی هررررر آنچه که میخواهی باشی... اما یک چیز هست که حقیقتا برای آن آفریده شده ای... اگر آن را یافتی؛ آن شو...💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 چندساله نی نی سایت رو دنبال میکنم😁 و چند وقته که عضو شدم😁 و چند روزه که تصمیم گرفتم از حالت مخاطب خاموش بیام بیرون😂 بعضی از خلاقیت هایی که توی کاربرای اینجا میبینم خیلی واسم دوست داشتنیه😁 با آرزوی خوب ترین ها برای مردم کشورم❤️❤️❤️
همه میگن بهم نمیتونم ولش کنم خیلی ناراحتم نمیخوام از خودم تعریف کنم من جهرم خوبه خدایی میگن حیف شدی ...

فهمیدم 

تو مشکلی با ظاهرش نداشتی

اینقدر که بقیه گفتن باورت شده که ظاهرش مشکل داره

روی خودت کار کن که حرف بقیه رو اینقدر باور نکنی

بعضیا وقتی ببینن دو نفر با هم خوب و خوشن حسادتشون گل میکنه و تلاش میکنن خرابش کنن

ازین به بعدم کسی گفت قدش فلانه هیکلش فلانه بگو تعجب می‌کنم چرا باید این چیزا واسه شما مهم باشه؟ 

اگه بخوای هی از شوهرت ایراد بگیری اونو هم دلسرد میکنی

همه‌ی استعداد‌های عالم، از گذشته تا آینده، همگی در تو جمع شده اند... می توانی هررررر آنچه که میخواهی باشی... اما یک چیز هست که حقیقتا برای آن آفریده شده ای... اگر آن را یافتی؛ آن شو...💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 چندساله نی نی سایت رو دنبال میکنم😁 و چند وقته که عضو شدم😁 و چند روزه که تصمیم گرفتم از حالت مخاطب خاموش بیام بیرون😂 بعضی از خلاقیت هایی که توی کاربرای اینجا میبینم خیلی واسم دوست داشتنیه😁 با آرزوی خوب ترین ها برای مردم کشورم❤️❤️❤️
فهمیدم  تو مشکلی با ظاهرش نداشتی اینقدر که بقیه گفتن باورت شده که ظاهرش مشکل داره روی خود ...

حسادت ک هست ولی از نظر خودمم کوتاهه. 

از خوبیهاش بگم ک هر کاری من بخوام میکنه هر جی بخوام میخره از اینا راضیم ولی این قدش نابودم کرده 😑

عزیزم ۱۶۵ برای مرد کوتاهه بعد فک کن بره باشگاه گنده بشه اون موقع میشه کوتاه و چاق ولش کن بنظر من ...

چاق نه ولی تو پر

اره کم اشتها هست ۵۸ کیلوعه من میخوام قبل عقد بهتر شه چیکار کنم ایجی 

منم کم اشتها بودم در روز یه وعده به زور میخوردم

پودر کپسول قرص اشتها خوردم

برای افزایش اشتها بودن

الان شش وعده هم بخورم باز گشنمه😐