2777
2789
عنوان

..چه شب دلگیری☹️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنشستم كه فراقَت به قلم شرح دهم شرح می‌دادم و طومار به خون تر می‌شد #سلمان_ساوجی

دلم باران سرد صبح پاییزی هوس دارد

که نم نم می رسد از راه و عاشق می شود شهری ...

🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛                       🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا....                     (حسین ع ❤)             
‌ تاب آوردم شب ِ دلتنگی ام را تا سحر تا تو را از نو ببینم، #صبح زیبایت بخیر... #شهراد_میدری

از دلِ دیوانه ام دیوانه تَر دانی که کیست؟

من که دائم در علاجِ این دل دیوانه ام

🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛                       🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا....                     (حسین ع ❤)             
گاهی هیچی آرومت نمیکنه میگی خدایا توروخدا بسه برگه های امتحانی نمیخوای جم کنی؟خستم

🥲💔

خلقی همه با هم سخن وصل تو گویند من بی کسم، #افسانه ی هجران به که گویم!؟ #هلالی_جغتایی

نه پروانه شدم نه رها؛ فقط گم شدم 

در خیالی که اسمش بیخیالیست . . 

یادِ او در دلم از دیده‌ی تَر آگَه نیست خُفته در خانه چه داند که بُرون #باران است #وحید_قزوینی

- «از من رمیده ای و من ساده دل، هنوز بی مهری و جفای تو باور نمی‌کنم!..» 

دیوانه تر از خویش کسی میجستم دستم بگرفتند و به دستم دادند....

' خندۀ تلخ ِمن از گریه غم انگیز‌تر است '

کارم از گریه گذشته است به آن میخندم ..