goooooolbanoooo مدیر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 عنوان ..چه شب دلگیری☹️💔 | مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 89 پست چه کسی میفهمد در دلم رازی هست !؟میسپارم آن را به خیالِ شب و تنهایی خود ...!🚶♀️ 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤) 1402/02/02 | 23:20 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابیات__ناب عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2032 با رفتن و گم گشتن و از خویش گذشتنگیرم که به هر شیوه، دل از مهر تو کندماما چه کسی لایق عشق است به جز تو؟بیتو، دلِ سرگشته به مهرِ که ببندم...؟#حسین_منزوی
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 در جهان هرجا بلایی بود، از ما درگذشت غیر بخت تیره کو چون سایه در دنبال ماست! #مجلسی_اصفهانی ... وای از این حال پریشان که من امشب دارم ... 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 با رفتن و گم گشتن و از خویش گذشتن گیرم که به هر شیوه، دل از مهر تو کندم اما چه کسی لایق عشق است ... شده از دردِدلت آه نیاری به لبت؛عاشق ِماه شوی، دور بمانی زِ مهت؟ 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
ابیات__ناب عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2032 شده از دردِدلت آه نیاری به لبت؛ عاشق ِماه شوی، دور بمانی زِ مهت؟ یا رب ! نظری بر من سرگردان کنلطفی به منِ دلشده ی حیران کنبا من مکن آنچه من سزای آنمآنچ از کرم و لطف تو زیبد ، آن کن#ابوسعید_ابوالخیر
ابیات__ناب عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2032 وای از این حال پریشان که من امشب دارم ... بیتابتر از جانِ پریشان در تببیخوابتر از گردش هذیان بر لببیرؤیتِ روی او بلاتکلیفیممثل گل آفتابگردان در شب...محمدمهدی_سیار
ابیات__ناب عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2032 دعویِ ناقصِ مَه نیست به روی تو تمامکرم شبتاب کجا، گوهر شبتاب کجا؟!#یوسف_جویباری
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 یا رب ! نظری بر من سرگردان کن لطفی به منِ دلشده ی حیران کن با من مکن آنچه من سزای آنم آنچ از کرم و ... خسته از خویشتنم، تاب ندارم دیگرکاش میشد که خودم را بگذارم بروم... 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 بیتابتر از جانِ پریشان در تب بیخوابتر از گردش هذیان بر لب بیرؤیتِ روی او بلاتکلیفیم مثل گل آفت ... ﮔﺎه گاهی ﮐﻪ ﺩﻟﻢ میگیرد به خودم میگویم ؛در دیاری که پرازدیوار است ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ ؟ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳت ؟ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ ! 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
ابیات__ناب عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2032 راز #معشوق، حدیثیست نهانداشتنیای #صبا! پیش کس از قصهی ما دم نزنی...#کمال_خجندی
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 _چشم پرِ اشک؛ز بی تابی دل شرح دهد(: 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
ابیات__ناب عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2032 خسته از خویشتنم، تاب ندارم دیگر کاش میشد که خودم را بگذارم بروم... مثل یک پنجره که زل زده تا ماهش راعاشقی قسمت ما کرده فقط آهش راحسرت دیدنت از دور برایم کافیستکم نکن از دل من لذت کوتاهش رامن که خوشبختی از این عمر ندیدم، ای کاششانه های تو نشانم بدهد راهش رااین سکوتی که قسم خورده زمینم بزندکاش پنهان بکند ناله جانکاهش راسهم من از دیدن عکس تو فقط حسرت شدمثل یک پنجره که زل زده تا ماهش را#علی_صفری
ابیات__ناب عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2032 ﮔﺎه گاهی ﮐﻪ ﺩﻟﻢ میگیرد به خودم میگویم ؛ در دیاری که پرازدیوار است ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ ؟ ... #صبر است علاج #هجر ، دانماما چه کنم؟ نمیتوانم!#مشتاق_اصفهانی
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 راز # معشوق، حدیثیست نهانداشتنی ای #صبا! پیش کس از قصهی ما دم نزنی... #کمال_خجندی خسته آن نیست که تا چشم ببندد خواب استخسته ماییم که تا نیمه ی شب بیداریم :)! 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 #صبر است علاج #هجر ، دانم اما چه کنم؟ نمیتوانم! #مشتاق_اصفهانی گویند طبیبان که بگو دردِ خود امادردی که گذشته ست ز درمانبه که گویم..؟ 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
ابیات__ناب عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2032 _چشم پرِ اشک؛ ز بی تابی دل شرح دهد(: بنشستم كه فراقَت به قلم شرح دهمشرح میدادم و طومار به خون تر میشد#سلمان_ساوجی