2777
2789
عنوان

..چه شب دلگیری☹️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخر به چه گویم هَست از خود خبرم چون نیست وز بهر چه گویم نیست با وی نظرم چون هَست؟ حافظ#

من را از پا آویزان کنید ،شاید فکرش از سرم افتاد !

🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛                       🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا....                     (حسین ع ❤)             
اسرار غمش گفتم در سینه نگه دارم رسوای جهانم کرد این رنگ پریدنها #مولانا

از زمزمه دلتنگی از همهمه بیزاریم نه

طاقت خاموشی،نه تاب سخن داریم

🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛                       🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا....                     (حسین ع ❤)             
کار سازه یعنی؟  بگو به رکعت ِ چندم رسیده است نماز؟! که با خیال ِ تو مشغولم وحواسم نیست... ...

از زمزمه دلتنگی از همهمه بیزاریم نه

طاقت خاموشی،نه تاب سخن داریم

از زمزمه دلتنگی از همهمه بیزاریم نه طاقت خاموشی،نه تاب سخن داریم

ای آنکه به مُلک خویش پاینده تویی
وز دامن شب صبح نماینده تویی

کار من بیچاره قوی بسته شده
((بگشای خدایا، که گشاینده تویی...)))

#ابوسعيد_ابوالخير

ای آنکه به مُلک خویش پاینده تویی وز دامن شب صبح نماینده تویی کار من بیچاره قوی بسته شده ((بگشای خدا ...

چه مبارک است این غم
که تو در دلم نهادی...
به غمت که هرگز این غم،
ندهم به هیچ شادی((:

چه مبارک است این غم که تو در دلم نهادی... به غمت که هرگز این غم، ندهم به هیچ شادی((:

ﺧﻮﺍﺏ ﺩﯾﺪﻡ " ﻧﯿﺴﺘﯽ " ﺗﻌﺒﯿﺮ ﺁﻣﺪ "ﻣﯽ ﺭﺳﯽ "
ﻫﺮﭼﻪ ﻣﻦ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺑﻮﺩﻡ، "ﺍﺑﻦ ﺳﯿﺮﯾﻦ" ﺑﯿﺸﺘﺮ !

#امیر_علی_سلیمانی

ای آنکه به مُلک خویش پاینده تویی وز دامن شب صبح نماینده تویی کار من بیچاره قوی بسته شده ((بگشای خدا ...

خیلی ممنون از همراهیتون🥲

واقعا قلبم درد میکنه و بیمارستانم💔🥲

یکم دیگه از دلتنگی بگم سکته میکنم😅😅

دل پیش کسی باشد و وصلش نتوانی

لعنت به من و زندگی و عشق و جوانی

تا پیش تو آورد مرا بعد تو را برد

قلبم شده بازیچهٔ دنیای روانی

باید چه کنم با غم و تنهایی و دوری

وقتی همه دادند به هم دست تبانی

در چشم همه روی لبم خنده نشاندم

در حال فرو خوردن بغضی سرطانی

آیا شده از شدت دلتنگی و غصه

هی بغض کنی، گریه کنی، شعر بخوانی؟

#غزل

#سید_تقی_سیدی

دل پیش کسی باشد و وصلش نتوانی لعنت به من و زندگی و عشق و جوانی تا پیش تو آورد مرا بعد تو را برد ...

به خداحافظیِ تلخ تو سوگند نشد

که تو رفتی و دلم ثانیه‌ای بند نشد...!!

خدا نکنه بزرگوار. واقعا ؟؟ چرااا؟ چیشده؟ 

ای بابا🥲💔