goooooolbanoooo مدیر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 عنوان ..چه شب دلگیری☹️💔 | مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 89 پست چه کسی میفهمد در دلم رازی هست !؟میسپارم آن را به خیالِ شب و تنهایی خود ...!🚶♀️ 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤) 1402/02/02 | 23:20 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابیات__ناب عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2032 - «از من رمیده ای و من ساده دل، هنوز بی مهری و جفای تو باور نمیکنم!..» به خاک پای عزیزت که عهد نشکستمز من بُریدی و با هیچ کس نپیوستمکجا روم؟ که بمیرم بر آستانِ امیداگر به دامن وصلت نمیرسد دستم.....شگفت ماندهام از بامدادِ روزِ وداعکه برنخاست قیامت، چو بی تو بنشستم!بلای عشق تو نگذاشت، پارسا در پارسیکی منم، که ندانم نماز چون بَستمنماز کردم و از بیخودی ندانستمکه در خیال تو عقدِ نماز، چون بستمنماز مست، شریعت روا نمیداردنماز من که پذیرد؟ که روز و شب مستم!چنین که دست خیالت.گ، گرفت دامن منچه بودی ار برسیدی، به دامنت دستممن از کجا و تمنای وصل تو ز کجا؟اگر چه آب حیاتی، هلاک خود جُستم...اگر خلاف تو بودهست در دلم همه عمرنه نیک رفت، خطا کردم و ندانستمبکُش چنان که توانی که سعدی آن کس نیستکه با وجود تو دَعویٖ کند که من هستم
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 درمان دردِ عاشقان صبر ست و من دیوانهام نه درد ساکن میشود نه ره به درمان میبرم سعدی بامنمداراکن؛بعدهادلتبرایمتنگمیشود... 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
ابیات__ناب عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2032 ' خندۀ تلخ ِمن از گریه غم انگیزتر است ' کارم از گریه گذشته است به آن میخندم .. من « ارگ بم » و خشت به خشتم (متلاشی)تو « نقش جهان »، هر وجبت ترمه و کاشی#حامد_عسکری
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 ـ این حجم از قلب درد واقعا غیر قابل تحمله🚶♀ 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
ابیات__ناب عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2032 بامنمداراکن؛بعدهادلتبرایمتنگمیشود... خیلی زیبا بود.😢😭
ابیات__ناب عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2032 ـ این حجم از قلب درد واقعا غیر قابل تحمله🚶♀ این حجم از بغض گلو گیر واقعا غیر قابل تحملِ...
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 خیلی زیبا بود.😢😭 🥺💔 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 این حجم از بغض گلو گیر واقعا غیر قابل تحملِ... معلومه دل پری دارین🥲 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
ابیات__ناب عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2032 تو در خواب خوش و من بی تو هر #شبشُمارم تا سحر سیارگان را...#امیرخسرو
ابیات__ناب عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2032 ای گل باغ وفا! درد مرا درمان کُنجُرعهای ریز و مرا بندهی نافرمان کُنراز میخوارگیم از همه کس پنهان کُنگوشهی چشم به حال من بیسامان کُن#امام_خمینی
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 ای گل باغ وفا! درد مرا درمان کُن جُرعهای ریز و مرا بندهی نافرمان کُن راز میخوارگیم از همه ک ... تاریخ هم حتی نفهمید از چه مجنون یک عمر باید عاشق لیلا بماند 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
ابیات__ناب عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2032 نعیم بیتو نخواهم، جحیم بیتو رواستکه بیتو شکّر زهر است و با تو زهر،عسل#رابعه_بلخی
ابیات__ناب عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2032 ﮔﻞ ﻧﯿﺴﺖ ﭼﻨﯿﻦ ﺳﺮﮐﺶ ﻭ ﺭﻋﻨﺎ ﮐﻪ ﺗﻮﯾﯽﻣﻪ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﺪﯾﻦ ﮔﻮﻧﻪ ﻓﺮﯾﺒﺎ ﮐﻪ ﺗﻮﯾﯽﻏﻢ ﺑﺮ ﺳﺮ ﻏﻢ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺁﻧﺠﺎ ﮐﻪ ﻣﻨﻢﺩﻝ ﺑﺮ ﺳﺮ ﺩﻝ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺁﻧﺠﺎ ﮐﻪ ﺗﻮﯾﯽ...رهی#
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 نعیم بیتو نخواهم، جحیم بیتو رواست که بیتو شکّر زهر است و با تو زهر،عسل #رابعه_بلخی میخواهمت،همچـــون گلوله ای عمیـــق در سینه امکه هیـــچ جـراحی نتواندبیــرون بکشد، تـــو را از مـــن ....!! 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)