goooooolbanoooo مدیر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 عنوان ..چه شب دلگیری☹️💔 | مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 89 پست چه کسی میفهمد در دلم رازی هست !؟میسپارم آن را به خیالِ شب و تنهایی خود ...!🚶♀️ 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤) 1402/02/02 | 23:20 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 یک دل و این همه غم ؟ وای به من 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
ابیات__ناب عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2032 خسته آن نیست که تا چشم ببندد خواب است خسته ماییم که تا نیمه ی شب بیداریم :)! تاب آوردم شب ِ دلتنگی ام را تا سحرتا تو را از نو ببینم، #صبح زیبایت بخیر...#شهراد_میدری
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 بنشستم كه فراقَت به قلم شرح دهم شرح میدادم و طومار به خون تر میشد #سلمان_ساوجی دلم باران سرد صبح پاییزی هوس داردکه نم نم می رسد از راه و عاشق می شود شهری ... 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
oklbdbbswbnb عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 9781 و گاهی فقط یک بیت شعر آرامت میکند...:) گاهی هیچی آرومت نمیکنه میگی خدایا توروخدا بسه برگه های امتحانی نمیخوای جم کنی؟خستم تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!
ابیات__ناب عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2032 گویند طبیبان که بگو دردِ خود اما دردی که گذشته ست ز درمان به که گویم..؟ خلقی همه با هم سخن وصل تو گویندمن بی کسم، #افسانه ی هجران به که گویم!؟#هلالی_جغتایی
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 تاب آوردم شب ِ دلتنگی ام را تا سحر تا تو را از نو ببینم، #صبح زیبایت بخیر... #شهراد_میدری از دلِ دیوانه ام دیوانه تَر دانی که کیست؟من که دائم در علاجِ این دل دیوانه ام 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 گاهی هیچی آرومت نمیکنه میگی خدایا توروخدا بسه برگه های امتحانی نمیخوای جم کنی؟خستم 🥲💔 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 خلقی همه با هم سخن وصل تو گویند من بی کسم، #افسانه ی هجران به که گویم!؟ #هلالی_جغتایی نه پروانه شدم نه رها؛ فقط گم شدم در خیالی که اسمش بیخیالیست . . 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
ابیات__ناب عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2032 دلم باران سرد صبح پاییزی هوس دارد که نم نم می رسد از راه و عاشق می شود شهری ... یادِ او در دلم از دیدهی تَر آگَه نیستخُفته در خانه چه داند که بُرون #باران است#وحید_قزوینی
اسما۰۳۱ عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 2190 فک کردم فقد برای من دلگیر بوده خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
ابیات__ناب عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2032 از دلِ دیوانه ام دیوانه تَر دانی که کیست؟ من که دائم در علاجِ این دل دیوانه ام دیوانه تر از خویش کسی میجستمدستم بگرفتند و به دستم دادند....
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 یادِ او در دلم از دیدهی تَر آگَه نیست خُفته در خانه چه داند که بُرون #باران است #وحید_قزوینی - «از من رمیده ای و من ساده دل، هنوز بی مهری و جفای تو باور نمیکنم!..» 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 فک کردم فقد برای من دلگیر بوده 💔💔 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 دیوانه تر از خویش کسی میجستم دستم بگرفتند و به دستم دادند.... ' خندۀ تلخ ِمن از گریه غم انگیزتر است 'کارم از گریه گذشته است به آن میخندم .. 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
ابیات__ناب عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2032 نه پروانه شدم نه رها؛ فقط گم شدم در خیالی که اسمش بیخیالیست . . درمان دردِ عاشقان صبر ست و من دیوانهامنه درد ساکن میشود نه ره به درمان میبرمسعدی