2777
2789
عنوان

دکتر خوب ناباروری در مشهد

7531 بازدید | 37 پست

سلام دوستان من دو سال و دو ماه برای بارداری اقدام کردم ولی با وجود استفاده از داروهای تحریک تخمک و امپول ازادسازی نتیجه ای نگرفتم میخوام دکترم رو عوض کنم ازمایش های منو همسرم خوبه این دکتر الانم هیچی نمیگه که مشکلی دارم یا نه دکتری میخوام ک با مریضش حرف بزنه و تشخیصش درست باشه فقط الکی دارو هورمونی نده

ممنون میشم کمک کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسال پیش یه دکتری بود به اسم حسین احمری یعنی کارش بی نظیر بود گوگل بزن ببین الانم هست با نه تو احم ...

ممنون از نظرتون فقط اینکه دکتر الانم چون سنشون زیاد میخوام دکتر جوونتری باشه شنیدم دکتر احمری هم مسن هستن

دکتر پری برزگر ط احمد اباده کل خاندان ما پیش همین دکتر میرن محاله بری پیشش و نتیجه نگیری خاستی بگو ا ...

ممنون از نظرتون فقط اینکه من تو گوگل زدم بیشتر برای مراقبت بارداری و زایمان 

کسی بوده برای ناباروری رفته باشه و نتیجه گرفته؟

و اینکه خود دکتر سونو هم دارن؟

عزیزم من ۲-۳ ماه بود اقدام کرده بودم باردار نمیشدم با داروهاشون دفعه اول باردار شدم

مبارکت باشه عزیزم ان شاء الله بسلامتی برای منم دعا کنین نمیدونم واقعا حکمت خدا چیه

عزیزم برو پیش دکتر مریم سعید زاده دکتر جوان و با حوصله و بسیار مهربون و خوش اخلاقی هستن و با ارامش بهت گوش میدن مطبشون هم کوهسنگی ۶ ساختمان پزشکان سینا هست ان شاالله به زودی زود نتیجه بگیرید من براتون دعا میکنم شما هم لطفا برام دعا کنید مشکلم حل بشه و سایم بالاسر دخترم باشه 

عزیزم من ۱ سال اقدام بودم ماه پیش رفتم دکتر این ماه باردارم خیلی دکتر خوبیه و دستش سبکه سهیلا بخشی مطبش سجاد ساختمان نگین طبقه دو 

هیچ حالی را بقایی نیست ؛ بی صبری نکن...🦄💜