سلام دوستان من دو سال و دو ماه برای بارداری اقدام کردم ولی با وجود استفاده از داروهای تحریک تخمک و امپول ازادسازی نتیجه ای نگرفتم میخوام دکترم رو عوض کنم ازمایش های منو همسرم خوبه این دکتر الانم هیچی نمیگه که مشکلی دارم یا نه دکتری میخوام ک با مریضش حرف بزنه و تشخیصش درست باشه فقط الکی دارو هورمونی نده
ممنون عزیزم ان شاء الله بسلامتی مبارکت باشه چه داروهایی بهتون دادن؟
ازمایش روز دوم پریودی دادم هرمونم بالا بود انعقاد خون داشتم تیروئید داشتم یه محرک تخمدان و اینو فولیک و کیو کیوتن قرمز چندتا ام مولتی ویتامین داد که توش اسید فولیکم داشت اسپرین الانم باردارم روزی ی امپول پروژسترون شیافش امپول انوکسا پارین میزنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ازمایش روز دوم پریودی دادم هرمونم بالا بود انعقاد خون داشتم تیروئید داشتم یه محرک تخمدان و اینو فولی ...
عزمزمه حتما ازمایش هرمون پرولاکتین و اینایی ک برا روز دوم. پری هست و بده مشکلت مشخص میشه من ک هر دکتری رفتم ی ازمایش ساده نوشت این ازمایش کل مشکلاتتومیگه هزینش ی مقدار زیاده ولی جواب میده
ممنون از نظرتون فقط اینکه من تو گوگل زدم بیشتر برای مراقبت بارداری و زایمان کسی بوده برای ناب ...
نه عزیزم همههه چی داره خیلی از فامیلامون رفتن پیشش یکم هزینه هاش بالان ولی بی نتیجه نمیمونی خیلیم دکتر خوب و خونگرمیه مامان منم اصن حامله نمیشه ولی پیش ایشون دوبار رفتن خدا بم ی ابجی و ی داداش داد الانم همه ازمایشاشو گرفته که یدونه دیگه بیاره بعد کافیه برو عزیزم پیشش به امید خدا حتما نتیجه میگیری عزیزم نازا ترین ها پیشش رفتن نتیجه گرفتم ط هم امتحان کن خدا بهت یه قند عسل بده😄
من دکتری تو مشهد نمیشناسم ولی اگر دنبال یه دکتر خوب و خوش اخلاقی و آزمایشاتو میخوای نشونش بدی میتونی با دکترای دیگه هم وقت مشاوره آنلاین بگیری.سایت ماوراطب خیلی دکترای خوب و با سوادی داره