2777
2789
عنوان

دکتر خوب ناباروری در مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 7535 بازدید | 37 پست
عزیزم برو پیش دکتر مریم سعید زاده دکتر جوان و با حوصله و بسیار مهربون و خوش اخلاقی هستن و با ارامش ب ...

خیلی ممنون از نظرتون

ان شاء الله بحق این روز عزیز مشکل شما هم حل بشه

عزیزم من ۱ سال اقدام بودم ماه پیش رفتم دکتر این ماه باردارم خیلی دکتر خوبیه و دستش سبکه سهیلا بخشی م ...

ممنون عزیزم ان شاء الله بسلامتی مبارکت باشه 

چه داروهایی بهتون دادن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنون از نظرتون ان شاء الله بحق این روز عزیز مشکل شما هم حل بشه

خواهش میکنم عزیزم ممنونم از لطف شما 🌹ان شالله باردار شدی خبرش بهم بده خیلی خوشحال میشم خانم دکتر واقعا دستشون سبکه خواست خدا بوده که تو این روز عزیز من تاپیک شما رو ببینم و شما هم برام دعا کنی ❤

خواهش میکنم عزیزم ممنونم از لطف شما 🌹ان شالله باردار شدی خبرش بهم بده خیلی خوشحال میشم خانم دکتر وا ...

برای ناباروری خودتون یا کسی بوده که نتیجه گرفته؟

اره حتما خبرشو میدم 

انشارا درس میشه با دوسال نمیشه بگی تو ناباروری داری 

اینکه نمیدونم مشکل از چی و الکی فقط بهم دارو هورمونی میدن اعصابم خورد خود همین داروها کلی عوارض داره 

برای ناباروری خودتون یا کسی بوده که نتیجه گرفته؟ اره حتما خبرشو میدم 

نه من سر دخترم چکاپ های بارداری رو پیششون میرفتم خیلی خانم دکتر مهربونین الان هم مشکلی داشته باشم پیش ایشون میرم اما یکی از اشناهامون تنبلی تخمدان و کم کاری تیروئید داشتن مشکلشون رفع شد الحمدلله 

حقیقت اونقدر دکتر بهم معرفی شده که گیج شدم

میدونم عزیزم اما رفتن پیششون ضرری نداره این خانم دکتر نه دل ادم رو خالی میکنه نه داروی الکی میده تشخیصشون هم بسیار عالیه برای همین میگم به امید خدا مشکلتون حل میشه