2821
2789
واسه ما هم مودم روشن نشد از وقتی رعدو برق شد بخاطر اون بود ریست کردیم زیرش یه سوراخ بود اونو زدیم رو ...

هزار باز انجام دادم نمیدونم چیشده 

بخدا زندگی کردن توی ایران بهم حس توی کوه زندگی کردن رو میده همونقدر بی امکاناتی و بدبختی نمیگن مردم کار دارن ..فیلتر و هزار کوفت کوفت زهرمار 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه راست میگن گونش اسم پسره سریال ترکی ندیدید 😂پسرا اسمشون گونش هست

نمیدونم دیگه ...الان مونا تو هند اسم مرده پس چرا من مونام😐😂🤦

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
هزار باز انجام دادم نمیدونم چیشده  بخدا زندگی کردن توی ایران بهم حس توی کوه زندگی کردن رو میده ...

اخی اره چی بگم من که میخوام مهاجرت کنم راحت میشم😍😍😍 انشاالله درست شه دعا کن مودم ما هم درست شه الان خیلی گرون شده این واسه ۶و ۷ سال پیشه

اینا واقعا اسمن یا از خودساخته ان !؟ ببخشید قصد بی ادبی ندارم ولی چقد اسمای عجیب زیاد شده

من باشم نظرم اینه اسم خارجی نباشه حالا اگه اسم ائمه هم میذارن واسه اعتقاده وگرنه اسمای ایرانی چی کم دارن و بیشتر دوس دارم بجای اسامی ایرانی خیلی قدیم و نا آشنا یه چیز قابل درک تر و نزدیک تر انتخاب کنم مث رزگل پاییز یاس روشنا شمیم 

اخی اره چی بگم من که میخوام مهاجرت کنم راحت میشم😍😍😍 انشاالله درست شه دعا کن مودم ما هم درست شه ال ...

عزیزدلم امیداروم مهاجرت اسون و خوبی داشته باشی و زندگیت پر از آرامش بشه 

والا من به مهاجرت فکر میکنم افسرده میشم نمیتونم دل بکنم از مردمی که میشناسم و خونم..