2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لنا

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

آنیل

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

اخی یادش بخیر ۷ و ۸ سال پیش به عشقم میگفتم اسم دخترمون بذاریم ملیسا  اما الان میگم لیا   چون ملیسا قدیمی شده  لنا لئا  هم بین المللیند اسم بین المللی بذار  نلین  هم خوبه سایلین یاد سایلنت انداختم

گونش اسم پسره

نه جونم دختر داییمه ...۴سالشه گونش به معنی خورشید

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
خیلی خیلی عذر میخوام اینجا میگم مشکلم رو  خانما چرا وای فای گوشیم یه هفتس روشن نمیشه؟!! بازم ...

واسه ما هم مودم روشن نشد از وقتی رعدو برق شد بخاطر اون بود ریست کردیم زیرش یه سوراخ بود اونو زدیم روشن شد ولی بعد باز خراب شد اگه مودمتون سالم روشن میشه اما نت بالا نمیاد خوب روشن خاموشش کن