2777
2789
عنوان

برنامه باسلام +سفارش

821 بازدید | 27 پست

باسلام سفارش بدم واقعی هست ؟

کلاهبداری نباشه چیزی ارسال نکنن😑😐😑

ایـــاتا بحال ب کلمات وارونه فکر کردی ؟! (گنج)_(جنگ)میشود (درمان)_ (نامرد) میشود(قهقه)_ (هق هق) هست ولی (دزد) همان (دزد) است (درد) همان (درد) است و(گرگ) هم همان (گرگ)اری نمیدانم چرا (من)_ (نم) زده و (یار)_ (رای) عوض کرده (راه) گویی (هار) شده و (روز) ب (زور) میگذرد (اشنا) را جز (انشا) نمیبینی جایی وچ (سرد) است این (درس) زندگی اینجاست ک (مرگ) برایمان (گرم) میشود چرا ک (درد) همان (درد) است :)

من برای اولین بار چهارشنبه یه شلوار و شومیز خریدم. شلوار و که بنده خدا دیروز ارسال کرد کد رهگیری هم فرستاد. شومیز هم احتمالا دوشنبه میفرسته

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غرفه به غرفه اس من یه چیزی ک میخام‌بخرم به نظرات نگاه میکنم و خرید کردم ارسال کردن برام

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

ب حساب فروشنده واریز نکن

حتما ب حساب باسلام بریز خوده باسلام تا وقتی مرسوله رو تحویل نگیری پولو نمیده ب فروشنده

از اونایی خرید کن ک غرفه برترن و سابقه فروششون بالاس

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

نه واقعی زمانی که پول و پرداخت میکنی نمیره تو حساب اونا ی هفته میمونه اگه بسته نرسید پولت برمیگرده من خرید کردم

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

معتبره دختر😒😐از دی جی کالا بهتره

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من یباراز قم کفش سفارش دادم 

الانم از اهواز کیف سفارش دادم غرفه دار ارسال کرده ولی هنوز دستم نرسیده 

از پرند هم کفش سفارش دادم اونم هنوز دستم نرسیده

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
من برای اولین بار چهارشنبه یه شلوار و شومیز خریدم. شلوار و که بنده خدا دیروز ارسال کرد کد رهگیری هم ...

چند جنسش چجوره؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

چند جنسش چجوره؟

والا هنوز نرسیده دستم ولی شلوار و خریدم ۱۷۸ عین همین و مشکیش توی تهران خریدم ۳۰۰ . ولی ازون جنس شلوارای خوباس . شومیز هم نوشته بود نخ ابریشم. ولی از ظاهر عکسا معلوم بود خوبه. امیدوارم بیاد راضی باشم

من یباراز قم کفش سفارش دادم  الانم از اهواز کیف سفارش دادم غرفه دار ارسال کرده ولی هنوز دستم ن ...

ولی خب خوبیش اینه که پولی که میفرستی باسلام نگه. میداره و فوری نمیره به حساب فروشنده ولی کالا دستت رسید و راضی بودی اوکی رو میزنی اونوقت پول میره حساب غرفه دار

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
والا هنوز نرسیده دستم ولی شلوار و خریدم ۱۷۸ عین همین و مشکیش توی تهران خریدم ۳۰۰ . ولی ازون جنس شلوا ...

عکساشو بزار لطفا اگه میشه یا لینک خریدتو بزار برم ببینک

من ی بار ساعت و دستبند و انگشتر سفارش دادم 

ب موقعم ب دستم رسید خیلی خوب بود 

امروز فردام میخام ی پک مراقبت پوستی سفارش بدم

از گوش دادن به یه مشت حرف دروغ لذت میبرم،وقتی که حقیقت رو میدونم . . .😏
عکساشو بزار لطفا اگه میشه یا لینک خریدتو بزار برم ببینک

https://basalam.com/mosi/product/2758280?from=chat&page=undefined : https://basalam.com/mosi/product/2758280?from=chat&page=undefined

ب حساب فروشنده واریز نکن حتما ب حساب باسلام بریز خوده باسلام تا وقتی مرسوله رو تحویل نگیری پولو نمی ...

کلا میزنه زیر ۱۰

بالای ۱۰ 

یعنی کلا ۱۰تا فروش داشتن 

ایـــاتا بحال ب کلمات وارونه فکر کردی ؟! (گنج)_(جنگ)میشود (درمان)_ (نامرد) میشود(قهقه)_ (هق هق) هست ولی (دزد) همان (دزد) است (درد) همان (درد) است و(گرگ) هم همان (گرگ)اری نمیدانم چرا (من)_ (نم) زده و (یار)_ (رای) عوض کرده (راه) گویی (هار) شده و (روز) ب (زور) میگذرد (اشنا) را جز (انشا) نمیبینی جایی وچ (سرد) است این (درس) زندگی اینجاست ک (مرگ) برایمان (گرم) میشود چرا ک (درد) همان (درد) است :)