ایـــاتا بحال ب کلمات وارونه فکر کردی ؟! (گنج)_(جنگ)میشود (درمان)_ (نامرد) میشود(قهقه)_ (هق هق) هست ولی (دزد) همان (دزد) است (درد) همان (درد) است و(گرگ) هم همان (گرگ)اری نمیدانم چرا (من)_ (نم) زده و (یار)_ (رای) عوض کرده (راه) گویی (هار) شده و (روز) ب (زور) میگذرد (اشنا) را جز (انشا) نمیبینی جایی وچ (سرد) است این (درس) زندگی اینجاست ک (مرگ) برایمان (گرم) میشود چرا ک (درد) همان (درد) است :)
من کللللللللللا خریدام اینترنتیه هیچ اپللیکیشنی مثل با سلام کالای مطمئن نمیفرسته
حتی میشه با فروشنده چت کرد و ویژکگگی های محصول رو بپرسی راضی هم نبودی پس میگیرن
کلا خیالت راحت
اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....
یبار یه فروشنده خیییلی تاخیر داشت توی تایید کردن محصولم ینی ۱۰ روز طول کشید تایید کنه فقط ،پیامارو هم میخوند محل نمیداد ،منم لغو سفارش زدم پولم برگشت ب حسابم
نه واقعی زمانی که پول و پرداخت میکنی نمیره تو حساب اونا ی هفته میمونه اگه بسته نرسید پولت برمیگرده م ...
اخه فکر کردم شاید بعضی هاشون ...
ایـــاتا بحال ب کلمات وارونه فکر کردی ؟! (گنج)_(جنگ)میشود (درمان)_ (نامرد) میشود(قهقه)_ (هق هق) هست ولی (دزد) همان (دزد) است (درد) همان (درد) است و(گرگ) هم همان (گرگ)اری نمیدانم چرا (من)_ (نم) زده و (یار)_ (رای) عوض کرده (راه) گویی (هار) شده و (روز) ب (زور) میگذرد (اشنا) را جز (انشا) نمیبینی جایی وچ (سرد) است این (درس) زندگی اینجاست ک (مرگ) برایمان (گرم) میشود چرا ک (درد) همان (درد) است :)
نه عزیزم معتبره من اخرین خریدم ی هفته پیش بود از مشهد کیف سفارش دادم اومد
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
من یباراز قم کفش سفارش دادم الانم از اهواز کیف سفارش دادم غرفه دار ارسال کرده ولی هنوز دستم ن ...
😂خداکنه برسه
زیر ۱۰ یعنی فروشش کمبوده دیگه ب ۱۰ نمیرسه بالای ده هم ک میتونه ۱۱ تا باشه میتونه بی نهایت باشه😅 ...
بله
ممنون گلی
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡