2777
2789
عنوان

چقد بعضی ادما بیشعورن باور نکردنی

492 بازدید | 27 پست

من دانشجوم همخونه دارم

چهارروزه افتادم سرما خوردم شدید صدام قط شده روزا قبل تب الان سرفه ها ناجور قیافم هرکی ببینه انگار از جنگ برگشتم

همیشه غذامون مشترکه من تا قبل مریضی چند بار پختم الان از وقتی افتادم یبار اشپزی نکرده ن بگم بخاطر مریضیم اشپزی کنه منظورم نوبتشه فقط با قیافه گرفتن ظرفا ک بزا دوتامون بود شست

الان وضعم طوریه نمیتونم دراز کش بخوابم از سوزش و چرک گلو نیمه نشسته میخوابم خواستم بگم ی تشت اب سرد با ی لیوان ابجوش بم بده

بش پیام دادم بیکاری ی زحمت برات داشتم میگ دارم میخوابم چرا گفتم بخواب هیچی میگ چیشده گفتم خودم انحام میذم شببخیر بعد گفت هرجور مایلی😐با این استیکر

حالا چرا خواستم ازش درخواست کنم چون قبلا چند باری ز زده برام سیب زمینی میزاری اب جوش تا برسم یا برام مرغ از فریزر در میاری اینا مواد رژیمی خودش ن مشترکمون

یا رفته حمام اب سرد بوده عجله داشتع صبر نکرد اب داغ کنه بمن گف کتری خاموش شد بیزحمت میاری😐من بدم میومد بم کار بگه اما گفتم اشکال نداره متقابله منم گاهی میگفتم انجام میداد اما ب اندازه اون نگفتم

حتی تو مریضیم گفتم سر راهت میوه میخری گف باش دیر برمیگردم گفتم مهم نیس

کلا رفت پیام داد صبح میام خونه دوستمم اما میوه رو اورذ صبح اما حتی شعور نداشت بگ داره میمیره زودتر میوع بش بدم

الان سر جریان امشب بدجور بهم برخورده دیگ هروقت کار گفت میگم پام درده

حق با منه ؟ نظرتون بگید

دیگه براش کاری انجام نده

هزار سال نمیدم الان برا این ناراحتم ک حتی نگاه ب مریضیم نکرد اگ سالم بودم و انجام نمیداد زیاد ناراحت نمیشدم چقد بیشعوره بی درک و غیر انسانی از چشمم افتاد این ادم کلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو که کارتو بهش نگفتی بنده خدا علم غیب که نداره

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
هم حق باخودته هم یه جورایی تقصیر خودتهعزیزم تو هم مثل دوستت پرو باش و درخواستتو بگو انجام میده یا نم ...

کلا درخواست کردن برام سخته ادمی ک بیشعورع نکاه ب حالم نمیکنه فرق نداره چجور بش بگی

حرفت درسته

و اینکه طبق تاپیک های قبلیت

ببین یه سری آدما واقعا متوجه نیستن داری بهشون لطف میکنی، یا سکوتت از رضایت نیس بلکه از احترامه

چون جایی که بزرگ شدن این چیزا براشون مرسوم نبوده، برای همین از این به بعد با این آدم مثل خودش رفتار کن

اگه زد یچیزیو شکوند واقعا ناراحتتیتو نشون بده، اگه فرش رو داد یکی برد واقعا ناراحتتیتو بیان کن

حداقل اینجوری بعدا پشیمون نمیشی

درکت نمیکنم خب چندبار ازت پرسیده چیکار داری تو کارتو نگفتی،اونم قرار نیست نازتو بکشه

میوه رو هم خب بالاخره آورده شاید مسیرش جوری نبوده واست بیاره و دوباره بره

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
کلا درخواست کردن برام سخته ادمی ک بیشعورع نکاه ب حالم نمیکنه فرق نداره چجور بش بگی

عزیزم این دوره زمونه باید باهرکی مثل خودش رفتار کنی

وگرنه روح و روان خودت آسیب میبینه بخاطر کوتاهی

خودخوری میکنی

عزیزم اگ یکم ریز بین باشی گفته میخوام بخوابم این حرف یعنی کار بم نگو حتما ک نباید مستقیم بگه😂

این ادم ادم رکیه همین

کارایی که قبلا گفتی هم انجام داده

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

و اینکه طبق تاپیک های قبلیت ببین یه سری آدما واقعا متوجه نیستن داری بهشون لطف میکنی، یا سکوتت از رضا ...

خب تو طرز بیان کردم واقعا مشکل دارم چجوری بیان کنم ؟ واقعا بلد نیستم از یطرفم میگم اون ک زیر بار نمیره مثلا وسیله شکسته رو بخره بهانه میاره بحث میکنه و فقط دلخوری پیش میاد چون از لحاظهای دیگ هم واقعا ادم بی حاشیه ساکت تو خونه بعنوان همخونه