2789
عنوان

امشب من

632 بازدید | 36 پست

امشب داشتم به دکوراسیون خونه مون مبل و پرده ها نگاه میکردم که با چه ذوقی و وسواسی انتخابشون کردم فکر کردم به زودی مراسم خواستگاریم با کسی که دوسش دارم میشه بعد جلو چشمام مراسم های خواهرم شد دو سال از اون روزا میگذره انقدر دلم شکسته و روحم پر از ترکه که  فقط بغض کردم امشب وقتی خانواده همسر خواهرم مهمون ما بودن حتی گریه هم نمیتونم بکنم 

چقدر خوبه این دنیا تموم میشه یا روز 💔

این تاپیک جنبه درد و دل داره لطفا نه قضاوت کنین نه نصیحت ممنون 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا بهت صبر بده امیدوارم بتونی کاملا فراموشش کنی جوری که حتی خندت بگیره و از تمام قلبم میخوام با ادمی اشنا بشی که ادم خوبی باشه و عاشقت بشه و عشقتون دوطرفه باشه .. چون خودم تجربه عشق یکطرفه رو دارم خیلی سخته 

این حساب برای دو نفر هست 👻اگر مخالف نظر و عقیده من هستی لطفا حمله نکن چون هیچ انسانی کامل نیست بنابراین قرار نیست که حتما نظر من و تو درست و کامل باشه🥰

انشالله بهترین ها قسمتت میشه 

صدای کل کشیدن و اهنگ برای عروسیت فضای خونتون رو پر میکنه😍

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
خدا بهت صبر بده امیدوارم بتونی کاملا فراموشش کنی جوری که حتی خندت بگیره و از تمام قلبم میخوام با ادم ...

عزیزم مسئله عشق نیست 

مسئله چیزی که تو بخوای یه زمانی اتفاق بیفته نمیفته به جاش برا یکی از نزدیکات میفته تو تماشاچی هستی 

عزیزم مسئله عشق نیست  مسئله چیزی که تو بخوای یه زمانی اتفاق بیفته نمیفته به جاش برا یکی از نزد ...

با تمام وجد درک میکنم زندگی اون چیزی که بخوای نمیشه و اکثر مواقع میزنه تو ذوقت انقد تو زندگی خستم که قلبم درد میکنه ..گذشته رو فراموش کن میدونم سخته ولی بهتر از غصه خوردنه چاره ای نیس کسیو دوست نداری الان؟

این حساب برای دو نفر هست 👻اگر مخالف نظر و عقیده من هستی لطفا حمله نکن چون هیچ انسانی کامل نیست بنابراین قرار نیست که حتما نظر من و تو درست و کامل باشه🥰