2789
عنوان

امشب من

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 36 پست
چقد درکت میکنم تا خوشحال میشم همه چی بهم‌میریزه فقط اومدم تا خوشبختی بقیه ببینم

منم این حال و تجربه کردم 

چقدر از خدا خواستم قبل ۳۰ سالگیم اگر قراره این زندگی پیش بره نبینم ۳۰ سالگی مو اونم گوش نکرد حتی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخی عزیزم 🥺

اسی من ازتو یکسال بزرگترم اما یکسال پیش نامزدکردم توزندگی مجردی که خییییللللییییی سختی کشیدم اینابه کنارمن خواهرنداشتم اماتوفامیل اکثردخترای خیلی کوچیکترازمن ازدواج کردن وهربارقلبم هزارتکه میشدخودمم یکیودوسداشتم اماهیچ وقت پاپیش نزاشت ولی من همیشه خودموبااون تصورمیکردم  اما وقتی دیدم توقلبش جایی ندارم قلبم هزارتکه شدتوشهرکوچیک سنمم داشت زیادمیشدوضع مالی خوبیم نداشتیم مجبورشدم به آخرین خواستگارم که خیلی ازملاکای منونداشت جواب مثبت بدم وخودموازحرف و حدیثوکنایها وسرکوفتهاراحت کنم اماقلبم تاابد نابوده بااینکه ازلحاظ ظاهرواخلاق آدم خیلی خوبیه اما چون بدون عشق قبول کردم علاقم بهش زیادنیست بیشترحس احترام امیدوارم اسی به همونی که توی دلت جاخوش کرده برسی💕

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
اسی من ازتو یکسال بزرگترم اما یکسال پیش نامزدکردم توزندگی مجردی که خییییللللییییی سختی کشیدم اینابه ...

اصلا نه حرف بقیه نه نگاه بقیه برام مهم نیست اون حس خلا خودم اذیتم میکنه اما این که میگی همسن و سالات دوستات کوچیکترای فامیل و میدیدی قلبت هزار تیکه می‌شد از بیست سالگیم تجربه کردم من با اینکه یه فرد دیگه ای دوست دارم به پیشنهاد های دیگه ام فرصت دادم و میدماما هیچ کدوم به نتیجه نرسیده با اینکه بعضی وقتا انقدر خستم میخوام فقط یکی باشه 

مرسی از آرزوی خوبت برام دعا کن عزیزم 

اصلا نه حرف بقیه نه نگاه بقیه برام مهم نیست اون حس خلا خودم اذیتم میکنه اما این که میگی همسن و ...

منم ازخستگی زیاد وتنهایی مفرط باخودم گفتم فقط یکی باشه اما هر کی توقلب آدم جابازنمیکنه توهم تاعاشق طرف نشدی توروخداقبول نکن چون بعدانقداذیت میشی که آرزوی همون تنهایی رومیکنی چون فقط خودتی امازندگی ی نفردیگه تباه نمیشه منم بخاطر تنهایی بخاطر نگاهای تحقیرآمیزبقیه واینکه سنمم روبه افزایش بود تو شهرکوچیک خیلی سخته تابه این سن مجردموندن خلاصه بااین تفاسیر به خواستگاری که بنظرم ازبقیه بهتربود جواب مثبت دادم من خودم خیلی آدم احساساتی هستم بخاطرهمین بخاطرتنهایی زیادی که داشتم روحم خیلی آسیب دید جالب اینکه نامزدم ازمن بیشتراحساساتی هستش بخاطرهمین ازوقتی که نامزدکردیم توهمون روزای اول بشدت بهم علاقه مندشدووابسته طوری که همیشه بهم میگه اگه بری شایدنمیرم امابه معنای واقعی خودموزندگیم نابودمیشیم وروحم برای هميشه میمیره آخه یکسال منومیخواسته اماچون من لیسانس داشتم ولی خودش سیکل داشت اما بقیه شرایطش خوب بودمیگفت میترسیدم بیام جلو اما دلوزدم به دریا وگفتم این حتما مال منه منم بسته به شرایطم قبولش کردم اماهنوزم درسش روی مخمخ حالاقول داده بعدازدواج ادامه بده ولی یکساله منم ادای دوسداشتن درمیارم توروخداتوهم برای من دعاکن یامهرش به دلم بیفته یا ی شب بخوابم وصبح بلندنشم خیلی خستم خیلی😭😭😭

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭