2789
عنوان

امشب من

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 36 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چی شده عزیزم 

بعد ازدواج خواهرم انگار روحم مچاله شد از فشار سررررر شدم از درون حتی دیگه خیلی گریه هم نمیتونم بکنم فقط نگاه میکنم و دلم میخواد تموم شه 

چرا دوسش دارم ولی خب نمیدونم باید چیکار کنم 

ای کاش میدونستم و راهنماییت میکردم اما یه چیزایی میدونم دوستای من وقتی کسیو دوست دارن اینکارو میکنن مثلا تو اینس پیج طرفو فالو کن از خودت عکسای خوب با متنای قشنگ بزار ببین ریپلای میکنه استوریتو یا اگر مدت طولانی گذشت و هیچ کاری نمیکرد  حداقل یکی دوتا پستشو لایک کن بعد ببین میاد دایرکتت...البته اول مطمئن باش با کس دیگه ای وارد رابطه نباشه خلاصه اگر اینا هیچکدوم جواب نداد خودت ببین استوری میزاره ..هر وقت گذاشت ریپ بزن واسش و یکم صحبت کنین بعد یه مدت چراغ سبز بهش نشون بده اگه طرفم واست مزه ریخت ینی داره بهت علاقه مند میشه سبک بازی در نیاریا ..بعد با اسنپ چت از خودت عکس بزار ادیت کن تر و تمیر و سنگین عکس بزار طربو یه جور به خودت علاقه مند کن بعد اینک تا میتونی هیچوقت مستقیم بهش ابراز علاقه مندی نکن چون ادما تا بفهمن ووسشون دادی بهت بی توجهی میکنن اکثرشون ..بعدم که دوست شدین یه دوستی سالم جهت اشنایی ببین ادم خوبیه بعد به ازدواج راهی کردنش خیلی راحت میشه ..دو تا سوره و ایه های قرانی جهت ازدواج کردن و علاقه مند کردن طرفت بخون (دعا های قرانیااااا)احتمالا جواب میده اگه قسمت باشه ..من خودم با کسی نبودم اما اینارو بر اساس تجربه های بقبه که موفقیت امیز بوده شنیدم

این حساب برای دو نفر هست 👻اگر مخالف نظر و عقیده من هستی لطفا حمله نکن چون هیچ انسانی کامل نیست بنابراین قرار نیست که حتما نظر من و تو درست و کامل باشه🥰
ای کاش میدونستم و راهنماییت میکردم اما یه چیزایی میدونم دوستای من وقتی کسیو دوست دارن اینکارو میکنن ...

عزیزم اون میدونه دوسش دارم ولی خب انقدر بالا و پایین داشتیم انقدر خستم انقدر اجتنابی شدم که حتی یه قدم برداشتن برام خیلی خیلی سخته 

عزیزم اون میدونه دوسش دارم ولی خب انقدر بالا و پایین داشتیم انقدر خستم انقدر اجتنابی شدم که حتی یه ق ...

اخه چه بالا پایینی من نمیدونم دقیق چیه راهنماییت کنم اگه میتونم ...حالا اگه خالتو بد میکنه نگو ولی اگه واقعا واقعا خیلی دوسش  داری بیخیالش نشو یا اگه ادم درستی نیست چون بعدا حسرت میخوری قربونت بشم

این حساب برای دو نفر هست 👻اگر مخالف نظر و عقیده من هستی لطفا حمله نکن چون هیچ انسانی کامل نیست بنابراین قرار نیست که حتما نظر من و تو درست و کامل باشه🥰
عزیزم مسئله عشق نیست  مسئله چیزی که تو بخوای یه زمانی اتفاق بیفته نمیفته به جاش برا یکی از نزد ...

چقد درکت میکنم تا خوشحال میشم همه چی بهم‌میریزه فقط اومدم تا خوشبختی بقیه ببینم

میشه اگه امضا منو دیدی برا بچه دار شدنم دعا کنی🥲

شاید مشکل من براتون مسخره باشه

اما میگم

من چندتا رابطه ی بد و نامناسب رو پشت سر گذاشتم

سعی کردم مستقل شم الان کسب و کار خودمو دارم

چندتا پرسنل دارم

اما خیلی خستم 

قدردان هستم واقعا خداروشکر می کنم جواب تلاش هامو گرفتم 

فقط واقعا دلم همراهی یک‌مرد خوب رو میخواد

خیلی پیشنهاد میشه بهم اما به دلم نمیشینه

نه که سخت گیر باشما اما اکثرا ویژگی های منفی زیاد دارن

یا مودب نیستن یا از نظر مالی از خودم خیلی پایین ترن یا مورداعتماد نیستن یا خونواده هاشون خیلی متفاوته با ما…