2777
2789
عنوان

بازداری

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 20 پست
مرسی که آنقدر عاقلی  خدا کمکت کنه

بچه اولیموکه آوردم اینقدکتک کاریوبدرفتاریای شوهرمودیده عصبی شده الان سه سالشه پسره من دلم نمی‌ذاره ولش کنم میگم بمونم شوهرم بهت بشه رفتارش ولی می‌دونم شاید خیلی تغییرنکنه ولی نمخوادیکی دیگه روبدبخت کنم این وسط .خداخودش کمک کنه دست ازسرمن برداره

حتما حتما آمپول بزنی ک‌باردار نشی،خیلی خوبه ب فکر خودت و آینده ت هستی  مطمینم خیلی زود نجات پی ...

قربونت مرسی والا شوهرم خیلی بددله نمی‌ذاره من برم بیرون حالا اینو بهش گفتم خودشم پیشنهاددادبرم منم می‌خوام سریع برم تانظرش عوض نشده  یه دوره رنگ موبرم حداقل. یه چیزی یاد بگیرم آینده بردم بخوره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه اولیموکه آوردم اینقدکتک کاریوبدرفتاریای شوهرمودیده عصبی شده الان سه سالشه پسره من دلم نمی‌ذاره و ...

یکم بچت بزرگ‌تر بشه و دستت تو جیب خودت باشه راحت جدا میشی 

یه بچه خیلی راحت‌تره تادوتا

ناخن کار نی  نی سایت 💅
یکم بچت بزرگ‌تر بشه و دستت تو جیب خودت باشه راحت جدا میشی  یه بچه خیلی راحت‌تره تادوتا

بدبختیم اینه که پسرمودوست داره باچهارتاخوراکی سریع گواش میزنه ولی من اینقد کتک خوردم که جایی برام نداشته چندبارم به بخیه رسیده و دیگه نگم بهتره ولی برام دعاکنیدمرسی 

بدبختیم اینه که پسرمودوست داره باچهارتاخوراکی سریع گواش میزنه ولی من اینقد کتک خوردم که جایی برام ند ...

اشکال نداره دوس داشته باشه خود ب خود ی سری چیزا با گذشت زمان درست میشه 

ناخن کار نی  نی سایت 💅
من ازایناکخ زردرنگ هستن خوردم کلا حالت تهوع گرفتموسرم گیج رفت

ال دی؟ 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.