بچه هامن شوهرم بچه دوم میخواد من نمیخام بارداربشم بهم کمک کنید چجوری قانعش کنم حتی سراین بحث کتک خوردم چجوری گول بزنم بگم نمیشه نمیدونم یه راهی که بفهمه نمیشه چقیدبزنه
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آمپول استفاده کن نگو بهش یا قرص استفاده کن نگو بهش
میخام برم یه دوره آرایشگری یا بگیرم که اگه نتونم باهاش ادامه بدم راحت زندگی کنم ولی دیگه بچه نمیخام دیشب تاصبح بیدار بودم خیلی حالم بدبود داشتم سکته میکردم نکنه بارداربشم وواقعایادبارداری وبدبختیام میفتم استرس همه وجودمومیگیره
سی سالمه خیلی بدرفتاره دست بزن داره وازترس بچم موندم ولی خودش نمیدونم چرارفتاراش اینقدغیرعادیه خیلی ...
یه قرصی بگیر که بهت بسازه قرصای ضد بارداری چند مدل هستن
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.