2777
2789
عنوان

بازداری

107 بازدید | 20 پست

بچه هامن شوهرم بچه دوم میخواد من نمیخام بارداربشم بهم کمک کنید چجوری قانعش کنم حتی سراین بحث کتک خوردم چجوری گول بزنم بگم نمیشه نمیدونم یه راهی که بفهمه نمیشه چقیدبزنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چندسالتع

سی سالمه خیلی بدرفتاره دست بزن داره وازترس بچم موندم ولی خودش نمیدونم چرارفتاراش اینقدغیرعادیه خیلی بهش شک دارم دستگاه داشتم دیروز درش آوردم ترسیدم یه بارببرم سونو الان آمپول چجوریه بزنم باقرص حالم بدمیشه 

آمپول استفاده کن نگو بهش  یا قرص استفاده کن نگو بهش

میخام برم یه دوره آرایشگری یا بگیرم که اگه نتونم باهاش ادامه بدم راحت زندگی کنم ولی دیگه بچه نمیخام دیشب تاصبح بیدار بودم خیلی حالم بدبود داشتم سکته میکردم نکنه بارداربشم وواقعایادبارداری وبدبختیام میفتم استرس همه وجودمومیگیره

سی سالمه خیلی بدرفتاره دست بزن داره وازترس بچم موندم ولی خودش نمیدونم چرارفتاراش اینقدغیرعادیه خیلی ...

یه قرصی بگیر که بهت بسازه قرصای ضد بارداری چند مدل هستن 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
مرسی  از راهنماییت میترسم ناخواسته بارداربشم ومتوسل بشم سقط کنم اونم که همش استریو...نمیدونم او ...

حتما حتما آمپول بزنی ک‌باردار نشی،خیلی خوبه ب فکر خودت و آینده ت هستی 

مطمینم خیلی زود نجات پیدا میکنی 

در مورد ارایشگری و کلاسهاش کاری داشتی از جون و دل راهنماییت میکنم 

ناخن کار نی  نی سایت 💅