بچه هامن شوهرم بچه دوم میخواد من نمیخام بارداربشم بهم کمک کنید چجوری قانعش کنم حتی سراین بحث کتک خوردم چجوری گول بزنم بگم نمیشه نمیدونم یه راهی که بفهمه نمیشه چقیدبزنه
بچه اولیموکه آوردم اینقدکتک کاریوبدرفتاریای شوهرمودیده عصبی شده الان سه سالشه پسره من دلم نمیذاره ولش کنم میگم بمونم شوهرم بهت بشه رفتارش ولی میدونم شاید خیلی تغییرنکنه ولی نمخوادیکی دیگه روبدبخت کنم این وسط .خداخودش کمک کنه دست ازسرمن برداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکم بچت بزرگتر بشه و دستت تو جیب خودت باشه راحت جدا میشی یه بچه خیلی راحتتره تادوتا
بدبختیم اینه که پسرمودوست داره باچهارتاخوراکی سریع گواش میزنه ولی من اینقد کتک خوردم که جایی برام نداشته چندبارم به بخیه رسیده و دیگه نگم بهتره ولی برام دعاکنیدمرسی
من ازایناکخ زردرنگ هستن خوردم کلا حالت تهوع گرفتموسرم گیج رفت
ال دی؟
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.