2777
2789

آره خوب میشن اگرم مشکلی داشت دکترادرستش میکنن

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شا الله خوب میشه

چن سالشه؟؟؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

همه مثل هم نیستن

یکی سریع سرپا میشه و با چند جلسه کاردرمانی و اینا برمیگرده به زندگی قبلیش،یکی فلج میشه،یکی دور از جون فوت میکنه،روی هرکس یه شکلی خودشو نشون میده

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

آره بابا

خیلی بستگی داره سکته اش در چ حد باشه کجاها درگیر شم

من خودم ی مریض اقا داشتم روزای اول ی دست و پاش حرکت نمیکرد وقتی مرخصش کردیم دیگ حرکاتش تا ۸۰ درصد خوب شده بود

همه ک چیزیشون نمیشه به اون حد بستگی داره کجاهای مغز و چقدر درگیر شه

بستگی به شدتش داره .اگه خفیف باشه فقط یه سری مشکلات براش پیش میاد .مث اختلال تو تلکم ،بیحس شدن دست ،پا یا یه طرف بدن ،برا مامان من حافظه کوتاه مدتشم متاسفانه از دست داد.اگه شدید باشه که عوارضش خیلی بیشتره .

آره خوب میشن اگرم مشکلی داشت دکترادرستش میکنن

خیلیا نه،میبینی طرف نصف بدنش کاملا فلج شده💔

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ