2777
2789
عنوان

خب بیاید تا بگم

287 بازدید | 51 پست

قضیه از این قراره من خیلی در محبت ب شوهرم زیاده روی میکنم همش قربون صدقه ش میرم و باهاش شوخی میکنم و باهاش راحتم(عقدیم)

بعد ی دوستی دارم امشب میگف اون کلا انگار تورو بچه فرض میکنه و یخورده باوقارتر باش و سنگین باش و  ازین حرفا...

ینی جی خانوما چیکارکنم ینی؟

نمیدونم منظورش چی بود اصن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودت بیشتر از دوستت نامزدتو می‌شناسی .در ضمن با محبت کردن و شوخی و قربون صدقه رفتن رفتار کسی بچگونه ...

اره من فقط خیلی محبت میکنم بهش و باهاش جدیدا خوب و مَچ شدم

ولی اون میگه بچه فرضت کرده شوهرت

اره من فقط خیلی محبت میکنم بهش و باهاش جدیدا خوب و مَچ شدم ولی اون میگه بچه فرضت کرده شوهرت

هیچ وقت اجازه نده کسی واسه اینجور چیزا نظر بده و دخالت کنه .شوهرت اینجوری تو رو خواسته و قبولت داره.قراره باب دل شوهرت باشی نه دوستت.

منظورت ازت حساب نمیبره ینی چی؟

نمیدونم مثلا امشب داشتیم حرف میزدیم باشوهرم ، بعد من خاستم بگم دسشویی بودم که یهو شوهرم حرفمو قط کرد گف تو جقدر دسشویی میری کم بگو دسشویی زشته حداقل بگو میرم دس میشورم و... منم نارحت شدم خدافظی کردم ک نیم ساعت بعدش شوهرن زنک زد معذرت خاهی گف تند رفتم ببخشید و... بعدشم دیگ من براش پیام عاشقونه فرستادم

ولی خب دوستم میگف بچه فرضت کردع