2777
2789
عنوان

خب بیاید تا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 51 پست
هیچ وقت اجازه نده کسی واسه اینجور چیزا نظر بده و دخالت کنه .شوهرت اینجوری تو رو خواسته و قبولت داره. ...

اخه گاهی وقتا شوهرمم اتتظار داره مث زنای ۴۰ ساله رفتار کنم.درحالیکه همش ۱۸سالمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=286194096]نمیدونم مثلا امشب داشتیم حرف میزدیم باشوهرم ، بعد من خاستم بگم دسشویی بودم که یهو شوهرم حرفمو قط کرد ...[/QUOTEبنظرم شوهرت بچه تره 

خب قرار نیس با شوهرت راحت باشی با کی باید راحت باشی ک بخوای بجای دسشویی بگی دس میشورم.

بنظرم به حرف دوستت توجه نکن ممکنه رابطه ت با شوهرت به مشکل بربخوره 

ما را جز خیالے آرام طلبے از دنیا نیست۔۔🤍🍃
نمیدونم مثلا امشب داشتیم حرف میزدیم باشوهرم ، بعد من خاستم بگم دسشویی بودم که یهو شوهرم حرفمو قط کرد ...

نذار هر چی بینتون رد و بدل میشه دوستت بدونه.الان صمیمی ترین دوست شما باید شوهرت باشه.حرمت دوستی با دوستت سرجاش باشه اما از روابطتت نذار حتی خانوادت چیزی بدونن.تو رابطه زن و شوهری همیشه مرموز باش واسه دیگران .

[QUOTE=286194096]نمیدونم مثلا امشب داشتیم حرف میزدیم باشوهرم ، بعد من خاستم بگم دسشویی بودم که یهو ش ...

اره

اصن شوهرم دیگه خیلی از لحاظ باادبی شورشو در اورده بدم میاد

کلا از دلم دراورد ها ولی من بهم برخورد بعدشم باهاش خوب شدما ولی خب باحرف دوستم خیلی رفتم تو فکر 

میگم شاید راس میگه باید کمتر به شوهرم محل بدم

نذار هر چی بینتون رد و بدل میشه دوستت بدونه.الان صمیمی ترین دوست شما باید شوهرت باشه.حرمت دوستی با د ...

نمیدونم.خودمم حس میکنم لازمه یخورده با شوهرم سرسنگین شم کم توجه شم بهش ک هوا وَرش نداره

اخه گاهی وقتا شوهرمم اتتظار داره مث زنای ۴۰ ساله رفتار کنم.درحالیکه همش ۱۸سالمه 

اشکال نداره کم کم با هم کنار میایید حتی اگه جایی با نظرش مخالفی مستقیم به روش نیاز و جبهه نگیر.چشمتو بگو کار خودتم بکن .البته ی جاهایی هم تغییر لازمه.از این دوران لذت ببر و سعی کنید هم دیگه رو بیشتر کشف و درک کنید .

ولش کن خودت باش ولی طبیعیه خیلی باهم فرق داشته باشین از لحاظ جا افتادگی و اینا

شوهرم توقع داره خیلی پخته باشم خیلی خانومانه رفتار کنم همه چی دون باشم

ولی خب من سنم کمه اصن نمیتونم این رفتارارو خیلی داشته باشم 

اره اصن شوهرم دیگه خیلی از لحاظ باادبی شورشو در اورده بدم میاد کلا از دلم دراورد ها ولی من بهم برخ ...

ن اصلا این کارو نکن .به شوهرتم توضیح بده بگو من با تو راحتم ک اینطور حرف میزنم یا رفتار میکنم وگرنه بقیه جاها یا جلوی ی سری ادما بلدم حد حدود خودمو نگهدارمو چطور حرف بزنم.

ما را جز خیالے آرام طلبے از دنیا نیست۔۔🤍🍃