2777
2789
عنوان

خب بیاید تا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 51 پست
شوهرم توقع داره خیلی پخته باشم خیلی خانومانه رفتار کنم همه چی دون باشم ولی خب من سنم کمه اصن نمیتون ...

حالا چرا با این اختلاف سن ازدواج کردید؟

اونم اگه همچین توقعاتی داشت باید میرفت سراغ یکی که نهایت ۴ سال از خودش کوچک تر باشه نه ۹ سال

شما هرچی مناسب سن خودت هست رفتار کن ولی سعی کن چوک ازدواج کردین تا جایی که می تونی برای زندگی پخته تر عمل کن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اون میگ پیش منم نگو عادت نکنی😐همچین شوهری واقعا از صدتا غریبه ، غریبه تره

توام قانعش کن بگو ما زن و شوهریم این خیلی طبیعیه ک خیلی صمیمی باشیم.

ما را جز خیالے آرام طلبے از دنیا نیست۔۔🤍🍃
اون میگ پیش منم نگو عادت نکنی😐همچین شوهری واقعا از صدتا غریبه ، غریبه تره

به دل نگیر.بذار به حساب دوست داشتن .میخواد بهترین باشی.اینجوری به قضیه نگاه کن.مگه بده نظرشو بگه؟؟؟منم خیلی چیزا رو به شوهرم میگم چون می‌خوام از همه سر تر و برتر باشه .

😂😂😂ن بابا مگه میشه آدمیزاد دسشویی نره🥴 نمیدونم کلا فازش چیه

نشنیدی به شوخی یه آدمی مثلا از یکی که خیلی خوشش میاد میگه مگه فلانی هم دستشویی میره🤣؟

حالا اولای رابطتتونه طبیعیه بعدا براش عادی میشه

بعضی مردا هم اینکه یکی بگه دستشویی دارمو اینلرو حرفای بچع‌ها می دونن

یا حالا بعضبا فکر می کنن بی کلاسیه این حرفا یه خانم نباید یگه

مهم نیست شوهرت شاید زیادی حساسه درست میشه من از مردای دیگم شنیدم از این حرفا

نشنیدی به شوخی یه آدمی مثلا از یکی که خیلی خوشش میاد میگه مگه فلانی هم دستشویی میره🤣؟ حالا اولای ر ...

چیا شنیدی شما  دیگ ینی از مال  ما سمی ترم شنیدی مگه😂

جی بگم والا انتظاره ادب داره از من

ینی چطوری باشم حساس نشم؟

حس میکنم بخاطر حرف دوستت ی مقدار به شوهرت حساس شدی .حالا بنده خدا ی چیزی گفته.قرارنیست صحبت های دیگران از دریچه ی ذهن ما عبور کنه و طرف مطابق میل ما صحبت کنه.معذرت خواهی هم که کرده.دیگه بگذر و فراموش کن.

به دل نگیر.بذار به حساب دوست داشتن .میخواد بهترین باشی.اینجوری به قضیه نگاه کن.مگه بده نظرشو بگه؟؟؟م ...

اخه عصر خیلی بهم برخورد هرچن ک بعدش بهم زنگ زد باز و معذرت خاهی کردولی خب رفتارش برام غیر قابل هضمه

چیا شنیدی شما  دیگ ینی از مال  ما سمی ترم شنیدی مگه😂 جی بگم والا انتظاره ادب داره از من

شوهر منم یه بار به خدا گفت نباید به من بگی دستشویی دارم اینا

حالا اکه فقط شوهرت بهت اینو گفته عیبی نداره ولی اگه کلا ایراد گیر و سخت گیره و به همه کارات ایراد می گیره اون یه زنگ خطریه برای رابطتت باید بری مشاور حتما

حس میکنم بخاطر حرف دوستت ی مقدار به شوهرت حساس شدی .حالا بنده خدا ی چیزی گفته.قرارنیست صحبت های دیگر ...

بخشیدمش خب

باهاشم خوب شدم

ولی الان باز ب ذهنم خطور کرد باز عصبی شدم

حس میکنم خیلی هارش کردم

صدبار گفتم ک خاهر ولی زیره بار نمیره😕اصن خیلی لجبازه

چی بگم والا. جلوش با بقیه خیلی محترمانه و خانومانه رفتار کن ک متوجه رفتار بین خودش با بقیه بشه ببینه اون چیزی ک فکر میکنه نیستی و اون صمیمیته فقط برا خودتونه

ما را جز خیالے آرام طلبے از دنیا نیست۔۔🤍🍃