2789
عنوان

چطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 90 پست
فیلی جان من تو تاپیک "دوست داشتین چهره ی کی رو داشتین؟" باهات آشنا شدم. همون موقع هم با این که حرف خاصی رد و بدل نشد، از همین جمله که گفتی "چهره هایی که ازشون حس خاصی میگیرم به نظرم زیبان" باهات احساس نزدیکی کردم و برام دوست داشتنی و محترم و خاص شدی. امشب این تاپیکتو دیدم و کنجکاو شدم تاپیکای قبلیتو بخونم ببینم ماجرا چی بوده. فکر میکنم تمام ماجراتو خوندم. عزیزم من راهکاری ندارم متاسفانه، چون مشابه شخصیت این آقا رو دیدم و زجرها کشیدم. با لحظه لحظه ت زندگی کردم فیلی جان. تو نی نی سایت زیاد دیدم به کسی میگن قلمت خوبه اما از نظر من نبوده (رشته م ادبیاته)، ولی حقیقتا قلم تو عالیه دختر! تمام وجودت پر از زیبایی و شگفتیه. کاش نزدیکم بودی می تونستم همچین دوستی داشته باشم. کاش آدم صاف تری (نمیگم خوب یا بد چون از درون اون آقا خبر ندارم) نصیبت میشد. من تحسینت میکنم و از نظر من موجود بی نظیری هستی. دیگه این که لذت بردم از این که انقدر اهل شعر و داستانی. خیلی غصه میخورم که زیاد کسی کتاب نمیخونه. عزیزم کاش می تونستم کمکی بهت بکنم اما شک ندارم الان من هرچی بگم خودت اون راهو قبلا رفتی با این هوشی که من در تو دیدم. اما فقط می تونم بهت بگم از این بیقراری در راه خلق یه چیزی استفاده کن (کاری که خودم دوست دارم بکنم). تو اگر حس هات رو تبدیل به کلمه، به موسیقی، به نقاشی و هر اثر هنری دیگه ای بکنی یه شاهکار خلق میشه. معمولا از دل ناکامی ها و رنج های عمیق یه شاهکار خلق میشه. میدونم الان وقت این حرفا نیست اما مطمینم به حرفام فکر میکنی چون یه دختر خاصی با درک و فهم و هوش و احساسات عمیق. ندیده خیلی دوستت دارم. از ته دلم برات بهترین حال رو آرزو میکنم عزیزم.
حیف بود مردن بی‌عاشقی/ تا نفسی داری و نفسی بکوش ❤سعدی❤
وای فیلی فیلی چقددررر پست آخرتو با پوست و گوشت و استخونم درک کردم! انگار حرفای دو سه سال پیش خودم بود! هرچند شرایط تو خیلی از من سخت تره و تا همین جاشم واقعا دختر بااراده ای بودی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میدونی فیلی، خیلی وقتا این رفتن و برگشتنای ما آدما به خاطر تکرار لحظات خوب و حسای خوبه. میخوایم یه حس نابو که داشتیم برای خودمون تکرار کنیم، یه لحظه رو که تبدیل به خاطره شده تکرار کنیم. شاید خیلی وقتا خیلی از آدما ندونن بزرگ ترین دلیل برگشتاشون همینه، اما هست. حتی اون آقا ممکنه دلیلش همین باشه. گاهی اونقدر افسرده و ناامیدیم که حتی به بعدش فکر نمیکنیم و با خودمون میگیم بذار فقط همین لحظات رو خوش باشم، مگه من حق زندگی ندارم؟ همیشه وقتی تو اوج افسردگی و ناامیدی کار اشتباهی میکردم یاد این جملات از هولدن کالفیلد رمان "ناتور دشت" می افتادم: "آنقدر افسرده و دلتنگ بودم که حتی فکر هم نکردم! تمام بدبختی های آدم از همین جاست: وقتی بیش از حد افسرده است، حتی نمی تواند فکر کند." داروی ضدافسردگی تا حالا خوردی فیلی؟
طاووس اتفاقا امشب تو یکی تاپیکی اسمت رو دیدم، دلم می خواست باهات حرف بزنم. مرسی این همه هندونه زیر بغلم گذاشتی. منم رشته م ادبیاته یه کم اینور و اونور جمع کردم که شده این. منم از همون دفعه اول که با هم حرف زدیم خیلی دوستت دارم عزیزم. واقعا می گم. خانوم علی آقا آخه من قبل از اینکه اوضاعمون اینجوری بشه دو سال با هم دوست بودیم طوری که روزی چند ساعت با هم بودیم اگه از این اخلاقا داشت بالاخره یه جوری می فهمیدم دیگه شخصیتش دستم اومده تو این مدت. منم یه کم آدم تیزیم تو این چیزا. واقعا خیلی ساده به یکی شک می کنم و معمولا هم همیشه شک هام درست از آب درمیاد. ولی در این مورد مطمئن بودم همیشه.
طاووس واسه من دقیقا همینه. تنها لحظات خوشبختی ای که تو زندگیم داشتم با اون بوده و وقتی کنارشم بعد هزار سال بدبختی واسه یه مدت شادم. نگاه صورتش که می کنم دلم روشن می شه. و آخ که اسم هولدن رو اوردی، حرف هولدن رو زدی، چقدر بیشتر عاشقت شدم آره دارو هم خوردم ولی تاثیر عکس داشت که دیگه مامانم نذاشت بخورم چون دقیقا زمانی که می خوردم خودکشی کردم
اما فیلی عزیزم سعی در تکرار لحظات نداشته باش، حقیقتا نشدنیه. یادمه تو کتاب "عقاید یک دلقک" هاینریش بل یه جمله خوبی داشت که زیرش خط کشیده بودم: انسان نه قادر به تکرار لحظات است و نه قادر به بیان آن هاست. دلیل قضاوت شدنمونم همینه. چون نمی تونیم لحظاتمونو بیان کنیم و هرکسی خودشو با حس خودش با افکار خودش با شخصیت خودش جای ما میذاره و میگه چرا این کارو کرد؟ ای کاش لحظات شیرین تری تو زندگیت رقم بخوره تا کم کم اون آقا از دلت بره. تلخی ها فراموش نمیشن اما کمرنگ میشن. من برعکس خیلیا نمیگم یه روزی به این روزات می خندی، نه. آدمی با این احساسات عمیق هیچوقت نمیتونه به خودش و احساساتش بخنده. اما یه روزی میاد که به خودت نگاه میکنی و میبینی چقدر این روزات ازت دورن. بعد یه لبخند رضایت میزنی و خودتو تحسین میکنی. منتظر اون روزتم عزیزدلم.
چقد تو خوبی دو تا کتابی رو اسم بردی که زندگی منن مرسی. منم واقعا امیدوارم. چون به یه جایی رسیدم تو زندگیم که حس می کنم بن بسته. جز خودم تکیه گاهی ندارم و خودمم که خیلی سست و ضعیفم. هی قدم های کوچیک می خوام بردارم که برم جلو، اما می ترسم که نشه و نتونم
حتما به شناخت صد در صد رسیدی و صلاح خودت رو بهتر میدونی موفق باشی من پست هام رو پاک میکنم
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
وااای فیلی منم فهمیدم رشته ت ادبیاته بیشتر عاشقت شدم! :)) من جدا حقیقتو گفتم عزیزم. هندونه ای در کار نبود! ببین تو با اون شرایط خانوداگی به اینجا رسیدی و چنین شخصیت فوق العاده ای داری، واقعا باید تحسینت کرد. اون آقا خودت میگی خیلی شرایط خانوادگی خوبی داره. نظر واقعی من اینه که به هیچ وجه پایین تر که نیستی هیچ، خیلی هم برتر از ایشونی. اما خب امان از این عشق که آدمو به قعر چاه میبره ... آخ منم باز بیشتر و بیشتر عاشقت شدم که هولدنو دوست داری! وای این قرصا بعضیاش اولش آدمو بدتر میکنه اما من میدونم که بالاخره میتونی خودتو نجات بدی. اینو برای دلخوشی یا دلداری نمیگم، با توجه به شخصیت محکمت میگم عزیزم. یه روز اون لبخندو رو صورتت میبینم :)
من که همه ی حرفات رو قبول کردم و فقط وقتی گفتی با کسی دیگه س باهات مخالفت کردم چرا فکر می کنی اهمیتی به حرفات ندادم و می خوای پاک کنی؟ خیلی هم ازت متشکرم واسه نظراتت خواهشا پاک نکن اون پیامی که در مورد سادیسم و مازوخیسم نوشته بودی رو تا حالا چند بار خوندم می خوام کپیش کنم پاک نکن
فیلی چقدررر ذوق دارم یکیو پیدا کردم که کتابایی رو که زندگیشون کردم مثل خودم زندگی کرده! پس تو باید "میعاد در سپیده دم" رومن گاری رو هم بخونی. آخ که زندگی منه این کتاب و نویسنده ش! فیلی قبول داری ماها سخت تر زندگی میکنیم؟ نصف دنیامون تو کتاباست و سخته برامون بخوایم تمام حس و حالمونو برای دیگران توضیح بدیم. کتاب خوندن و با کتابا زندگی کردن به آدم تو زندگی یه رنج قشنگ لطیفی میده، در عین حال که خودش رنجو کم میکنه. نه؟ یه دوستی دارم تو دانشگاه نمایش میخونه، میگفت: من نمیدونم اونایی که کتاب نمیخونن چطوری رنج بودنشونو تحمل میکنن؟ آخ که این حرف چقدر خوبه. با این حرفات بازم بیشتر به حس های لحظه ای ایمان آوردم و دیدم چقدر حس خوبم و علاقه م بهت به جا بوده.
نه عزیزم پست های مربوط به هم اتاقی هام منظورم بود چون میترسم شناخته بشم. اصلا اگر مخالفتی هم داشته باشی این حق توست که نظرت رو بگی چرا فکر کردی من ناراحت شدم؟ اگر ناراحتی ای هم باشه بخاطر اینه که از آزار دیدن یک دختر ناراحت میشم نه صحبت هاش.
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
فیلی ببخشید من انقد حرف بی ربط می زنم :)) شرمنده واقعا. نمیدونم چی بگم که کمکت کنه. همیشه میگم که تو راهکار ارائه دادن دوست خوبی نیستم :( عادت ادبیاتیاست که دانششون تئوریک باشه :))
فیلی من دارم پایان نامه می نویسم و یه هفته دیگه بیشتر وقت ندارم اما الان دلم نمیاد از تاپیکت برم :( تازه پیدات کردم. چقدر دوست دارم حال خوبتو ببینم چقدر ...