2789
عنوان

چطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 90 پست
مرسی طاووس عزیزم خیلی حس خوبی بهم می ده خوندن حرفات. اون کتاب گاری رو نخوندم، اسمشم نشنیده بودم حتما میذارمش تو برنامه م. خداحافظ گاری کوپر رو خوندی؟ شخصیت اونم خیلی دوست دارم. راستش من یه سالی هست نتونستم دیگه مثل قبل کتاب بخونم. انقد هم عذاب وجدان دارم واسه این قضیه که حد نداره. هر روز هی می خوام دوباره شروع کنم اما کلا رخوت چسبناکی به جونمه. خیلیم عالیه حرفات. تاثیر مثبت داشت روم. صادقانه می گم. خانوم علی آقا خدا رو شکر که ناراحت نشدی. خیلی ترسیدم یه لحظه. گفتم شاید ناخواسته با حرفم حس کردی دارم بی اهمیتی می کنم به نظراتت. ولی واقعا از اولین نظرت منو زیر و رو کردی و بهم هم قدرت دادی
اوه اوه چه دوره ی سختی هستی پس. امیدوارم عالی تمومش کنی و عالی دفاع کنی. ادبیات فارسی هست رشته ت؟ من لیسانس ادبیات انگلیسیم. تازگی فارغ التحصیل شدم. خیر سرم اردیبهشت کنکور ارشدمه. اما تا حالا نتونستم هیچی بخونم. منبع درست حسابی هم ندارم. فقط الکی امیدوارم که مجاز شم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قربونت برم عزیزم کلا شخصیتت با همه سختی ها و غصه هاشم به من حس خوبی میده، یه انسان کامل واقعی! آرهههه خداحافظ گری کوپر عالیه! اسم شخصیت اولش چی بود؟ فراموش کردم. اولین کتابی بود که از رومن گاری خوندم. این میعاد در سپیده دم که گفتم زندگینامه ی خود رومن گاریه تا حدود 45 سالگی. خیلی شگفت انگیز و زیباست به نظرم. آره عزیزم من ادبیات فارسی میخونم. دیدم تو تاپیک قبلیت گفته بودی رشته تو دوست نداری. چرا؟ خیلی خوبه که. من اگه عمرم کفاف میداد میرفتم ادبیات تمام مللو یه دور تو دانشگاه می خوندم! :)) دست کم ادبیات انگلیسی و فرانسه و آلمانی و روس رو که حتما می خوندم! :))
حیف بود مردن بی‌عاشقی/ تا نفسی داری و نفسی بکوش ❤سعدی❤
می‌بینی؟ با اینکه حق با توعه ولی نگران میشی. ساده ترین حق فرد اینه که نظر مخالفش رو بیان کنه ولی حاضری قیدش رو بزنی و خودت رو نقد کنی چون میخوای دیگران رو راضی نگه داری. فیلی ترس از از دست دادن آدم های اطرافته که وابستگی به این آقا رو نمیتونی ترک کنی می‌بینی؟ مثل روز روشنه برو و کاراکتر فیلی رو بساز شخصیت مستقل فیلی رو بساز خواهش خواهش خواهش به خودت بیا مشکل از توست نه هیچ کس دیگه تو به اطرافیانت اجازه میدی برات حریمی قائل نباشن. برای خو ت حریم قائل شو تو حققققق داری برات حرمت قائل باشن وقتی خودت این حق رو به خودت نمیدی دیگران تلاشی برای نگه داشتنش نمیکنن.
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
تو کنکورتم حتمااا موفق میشی عزیزم. خوندن خیلی مهم نیست تو ارشد، هوش و استعداد و دانشت تو رشته ت از همه مهم تره. اگر نمی رسی بخونی تست ها رو بگیر بزن. منم فقط تست زدم. دختر باهوشی مثل تو حتما قبول میشه با رتبه ی خوب! برای دعا و آرزوی خوبتم ممنونم عزیزم. از حالت و تصمیماتت بی خبرمون نذار.
خانوم علی آقا هم درست میگه. چون منم یه مدت اینطوری بودم همش میخواستم همه رو راضی نگه دارم حتی اگه به قیمت نگفتن نظر واقعیم باشه. الان دیگه اینطوری نیستم اما خودم خواستم خودمو تغییر بدم. کاراکتر تو بسیار دوست داشتنیه فیلی اما خودآزار. تو از اون آدمایی که برای همه خوبن و به خودشون ضربه میزنن فقط. اینم ناخواسته ست میدونم. اما اگه به این خودآگاهی رسیدی که خودتم این حرفا رو تایید میکنی، وقتشه رو خودت کار کنی و بتونی گاهی دیگرانم ناراحت کنی! :) البته ماها نمیتونیم نظر دقیق بدیم به هر حال شناخت کامل از یه آدم تو دنیای واقعی هم خیلی سخت به دست میاد، چه برسه به دنیای مجازی که میشه گفت اصلا غیرممکنه!
نه بابا دیگه اونجوری هم نیستم طاووس :)) اسمش لنی بود. عه پس باید خوندش حتما. گفتی زندگی نامه ی خودشه، یاد سلین افتادم. مرگ قسطیش رو خوندم کودکی و نوجوانیش بود. سفر به انتهای شب هم انگار جوونیشه. ولی نخوندم هنوز. من آدم بی شعوریم که کلی کتاب خوب انبار کردم اما عرضه ی خوندنش رو ندارم. من از قبل اینکه برم مدرسه کتابای پزشکی دستم بود. عاشق بدن انسان و زیست و شیمی بودم. به خود پزشکی که عقلم قد نمی داد، اما کار تو آزمایشگاه و کشف کردن رو خیلی دوست داشتم همیشه. درسمم بد نبود. معلم ها و استادها همیشه تعریفمو می کردن. ولی واسه کنکور معلوم شد اونقدرا هم کارم درست نبوده. رتبه خوبی نیوردم تجربی. از سر نادونی و نابلدی هم انتخاب رشته ی ناجور کردم، زبان روزانه قبول شدم مجبوری رفتم. واسه همین دوستش نداشتم. حس می کنم حروم شد اون همه علاقه و استعدادم. خانوم علی آقا راست می گی. همیشه همینجوریم. یاد نگرفتم واسه خودم مهم باشم خودم همیشه آخری از همه ام. باید اول یاد بگیرم خودم به خودم اهمیت بدم
ای جانم ... سرنوشتت عین خواهر منه در مورد کنکور! اما من که فکر میکنم خیلی مناسب این رشته ای. ایشاللا یه روز دوباره کنکور میدی و خانم دکتر هم میشی! آره آره لنی. آفرین به حافظه ت. کتابای سلینو نخوندم متاسفانه :( فیلی منم همینم. کلی کتاب نخونده دارم، کلی کتاب لیست شده، انبار شده! اما یک ساله هیچی نخوندم. پایان نامه مم که تموم نمیکنم راحت شم! اصلا یه پیشنهاد. درسم تموم شد میای تاپیک کتابخوانی بزنیم؟ کتاب تعیین کنیم و هرکی دوست داشت با هم بخونیم.
حتماااا عزیزم خیلیم خوشحال میشم فقط فعلا خیلییی کم میام تل گرام در حد دو هفته یه بار. ولی ایشاللا از اول اردیبهشت بعد دفاعم دیگه هر روز آنلاینم! :))
حتما حتما عزیزم. از شرایطت عمیقا ناراحت شدم فیلی عزیزم، اما خیلی خوشحال شدم همچین دوستی پیدا کردم. من که نتونستم کمکی کنم، اما از ته دلم حال خوبتو میخوام دختر استثنائی!