امروز میخام برم ده گرم طلای بی اجرت بخرم ولی خودم بلد نیستم حساب کنم که کلاه سرم نره قبلا خریدم متاسفانه کلاه رفت سرم حالا شما بهم بگید چقد میشه پول ده گرم النگوی بی اجرت واسه ذره ذره ی پولمون عرق ریختیم خیلی برام مهمه که اضافه نگیره تورو خدا کمکم کنید
انشالله هرچی از خدا بخواید بهتون بده لایکم کنید حمد میخونم و صلوات
خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی👩👧کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
سلام قیمت طلا را همون لحظه داخل گوگل ببین در وزنش ضرب کن
تنها نعمتی که برای تو در مسیر این راهی که عمر نام دارد آرزو می کنم، تصادف با یکی دو روح خارق العاده، با یکی دودل بزرگ، با یکی دو فهم عظیم و خوب و زیباست. چرا نمیگویم بیشتر؟ بیشتر نیست! «یکی» بیشترین عدد ممکن است. دو را برای وزن کلام آوردم و نیست ...
خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی👩👧کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
سلام قیمت طلا را همون لحظه داخل گوگل ببین در وزنش ضرب کن
اخه میگن طلای مستعمل فقط اجرت نمیگیرن ولی چند درصد سودو میگیرن ب قیمت خام نمیفرونش
Tgju.org این لحظه ایه قیمتاش و معتبره خود طلا فروشا با این کار میکنن
تنها نعمتی که برای تو در مسیر این راهی که عمر نام دارد آرزو می کنم، تصادف با یکی دو روح خارق العاده، با یکی دودل بزرگ، با یکی دو فهم عظیم و خوب و زیباست. چرا نمیگویم بیشتر؟ بیشتر نیست! «یکی» بیشترین عدد ممکن است. دو را برای وزن کلام آوردم و نیست ...
ببین بعضیا فکرمیکنن طلای بی اجرت یعنی وزن طلای خالص درحالیکه طلافروشا بازم درصد میکشن روشولی کمتر ...
مثلا اگه پنج درصد بود ده گرم با قیمت دو میلیونو پونصد هشتادو پنج چقد در میاد