2777
2789
عنوان

هرکی راهنماییم کنه براش حمدمیخونم..بیاید ترو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 30 پست
سلام من قیمت هارو  نمیدونم چقدر میشه ولی اگه میخوای بعدا طلارو بفروشی و کمتر ضرر کنی ربع سکه طر ...

دقیقا دوستمون درست میگن

تنها نعمتی که برای تو در مسیر این راهی که عمر نام دارد آرزو می کنم، تصادف با یکی دو روح خارق العاده، با یکی دودل بزرگ، با یکی دو فهم عظیم و خوب و زیباست. چرا نمی‌گویم بیشتر؟ بیشتر نیست! «یکی» بیشترین عدد ممکن است. دو را برای وزن کلام آوردم و نیست ...
قیمت طلایی که الان طلافروشا به قیمت دست دو بر میدارن رو ضرب در ۱۰ کن  اگه هم مثلا زده ۵۰ ...

از طلا فروشی

ب ازای هر گرم چقدر بگیره ب نفعمه مثلا بالای صد تومن باشه یا زیر صد تومن

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من قیمت هارو  نمیدونم چقدر میشه ولی اگه میخوای بعدا طلارو بفروشی و کمتر ضرر کنی ربع سکه طر ...

از کجا بگیرم ربع سکه

قیمتش الان چنده؟

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
فکر‌کنم این حدود بشه 25,850,130 تومان

این ک میشه قیمت خام

از طلا فروشی ب ازای هر گرم چقدر بگیره ب نفعمه مثلا بالای صد تومن باشه یا زیر صد تومن

عه بالای صد تومن که خیلی میشه باید زیر صد تومن باشه 

بزن سایت دیوار طلا سرچ کن میاد،،، اونایی که طلاشون نو و خیلی کم استفاده کردن میزنن ۱۰۰ بالای تابلو

دخترم دلتنگتم😭💔
عزیزم من گرفتم چند ماه پیش دست دوم بود بااجرت ۷درصد

به ازای هر گرم چقدر اضافع دادی گلم

قیمت طلایی که الان طلافروشا به قیمت دست دو بر میدارن رو ضرب در ۱۰ کن  اگه هم مثلا زده ۵۰ ...

از سایت دیوار از کجا بفهمم طلاس نکنه تقلبی باشه 

ترازو از کجا بیارم

27,143,000 اینقدر میشه

اینجوری تقریبن صدو سی تومن اضافه میاد ب ازای هر گرم؟ خیلی زیاد نیست برای طلای کارکرده

به ازای هر گرم چقدر اضافع دادی گلم

دقیق نمی‌دونم عزیزم ولی طلا رفت بالا خواستم بفروشم به همون قیمت که خریدم ازم خریدن هیچی سود نکردم 

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
از کجا بگیرم ربع سکه قیمتش الان چنده؟

عزیزم اکثر طلافروشی ها دارن اول چند جا قیمت بگیر مطمئن شو زیاد نمیگن بعد بخر

قیمت رو مطمئن نیستم باید چند جاقیمت بگیری و از سایت هم ببینی فک کنم ۶۸۰۰ باشه

اگه طلافروش آشنا داشته باشین ازش بگیرین خیلی بهتره

ربع سکه طرح قدیم (ربع سکه عادی)بهش میگن... وزنش۲/۰۳۳ عیار۹۰۰

از ما چه مانده...غیر از آرزو ؟