2777
2789

امروز میخام برم ده گرم طلای بی اجرت بخرم ولی خودم بلد نیستم حساب کنم که کلاه سرم نره قبلا خریدم متاسفانه کلاه رفت سرم حالا شما بهم بگید چقد میشه پول ده گرم النگوی بی اجرت واسه ذره ذره ی پولمون عرق ریختیم خیلی برام مهمه که اضافه نگیره تورو خدا کمکم کنید

انشالله هرچی از خدا بخواید بهتون بده لایکم کنید حمد میخونم و صلوات

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام قیمت طلا را همون لحظه داخل گوگل ببین در وزنش ضرب کن

تنها نعمتی که برای تو در مسیر این راهی که عمر نام دارد آرزو می کنم، تصادف با یکی دو روح خارق العاده، با یکی دودل بزرگ، با یکی دو فهم عظیم و خوب و زیباست. چرا نمی‌گویم بیشتر؟ بیشتر نیست! «یکی» بیشترین عدد ممکن است. دو را برای وزن کلام آوردم و نیست ...

فک کنم گرمی دومیلیونو پونصدو هشتادو پنجه

تو نت زدم این قیمت اومد

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم

ببین بعضیا فکر‌میکنن طلای بی اجرت یعنی وزن طلای خالص درحالیکه طلافروشا بازم درصد میکشن روش‌ولی‌ کمتر

۳درصد هست ۵ درصد هست ۷ درصد هست

وقتی از طلایی خوشت اومد حتما بپرس‌چند درصدی حساب میکنه

اگر‌تا ۳درصد باشه خیلی خوبه ولی اگر بالای ۷ باشه اصلا نگیر

سلام قیمت طلا را همون لحظه داخل گوگل ببین در وزنش ضرب کن

اخه میگن طلای مستعمل فقط اجرت نمیگیرن ولی چند درصد سودو میگیرن ب قیمت خام نمیفرونش

قیمت طلایی که الان طلافروشا به قیمت دست دو بر میدارن رو ضرب در ۱۰ کن 

اگه هم مثلا زده ۵۰ تومن بالای تابلو یعنی به ازای هر گرم ۵۰ تومن اضافه میگیره 

از کجا میخوای بخری از طلافروشی یا از سایت دیوار 

دخترم دلتنگتم😭💔

Tgju.org این لحظه ایه قیمتاش و معتبره خود طلا فروشا با این کار میکنن

تنها نعمتی که برای تو در مسیر این راهی که عمر نام دارد آرزو می کنم، تصادف با یکی دو روح خارق العاده، با یکی دودل بزرگ، با یکی دو فهم عظیم و خوب و زیباست. چرا نمی‌گویم بیشتر؟ بیشتر نیست! «یکی» بیشترین عدد ممکن است. دو را برای وزن کلام آوردم و نیست ...
ببین بعضیا فکر‌میکنن طلای بی اجرت یعنی وزن طلای خالص درحالیکه طلافروشا بازم درصد میکشن روش‌ولی‌ کمتر ...

مثلا اگه پنج درصد بود ده گرم با قیمت دو میلیونو پونصد هشتادو پنج چقد در میاد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز