بچه ها ما تازه یه خونه پیش خرید کردیم طبقه اوله، قیمتش دو تومن کمتر از باقی طبقاته، همش فکر میکنم کار اشتباهی کردیم، زندگی تو طبقه اول سخت نیست؟ اینکه حریمتون به خیابون نزدیکتره، امنیتش، ویو، نورش، کیا طبقه اول آپارتمانن؟ راضی هستین؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
در وهله اول ی مدار بسته نصب کنین جلو ورودی خونه. ن چ اشکالی داره. من ک دوست دارم. فقط گویا همکف ها تو تهران هر از گاهی مشکل موش دارن. ک درخونه و ساختمان باز نمونه مشکلی پیش نمیاد
هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
عزیزم من تا به حال طبقه اول زندگی نکردم ولی هم حسن هایی داره هم عیب مهمترین حسنش برای بچه هاست که بخوان بازی کنن یا بدون مرتب طبقه پایینی نمیاد تذکر بده البته اگه زیر طبقه شما خالی و پارکینگ باشه از عیوبشم اینه که اگه زیر ساختمان خالی باشه یعتی همون پارکینگ زمستونا واحدتون سرد و شاید کنی سخت بشه گرمش کرد در کل الان زیر زمینم بخری توی این اوضاع همش منفعته مبارکتون باشه
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹