2777
2789
عنوان

آپارتمان نشینی طبقه اول

1417 بازدید | 30 پست

بچه ها ما تازه یه خونه پیش خرید کردیم طبقه اوله، قیمتش دو تومن کمتر از باقی طبقاته، همش فکر میکنم کار اشتباهی کردیم، زندگی تو طبقه اول سخت نیست؟ اینکه حریمتون به خیابون نزدیکتره، امنیتش، ویو، نورش، کیا طبقه اول آپارتمانن؟ راضی هستین؟

آپارتمان ما شمالیه، ما رو به کوچه ایم

ریپ نزن نمیخونم 😑

یعنی طبقات بالاتر گرونترن

چرا🤔

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون صدا تو طبقات بالاتر کمتره

ولی ما طبقه بالاییم صداهمچنان هس

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

در وهله اول ی مدار بسته نصب کنین جلو ورودی خونه. ن چ اشکالی داره. من ک دوست دارم. فقط گویا همکف ها تو تهران هر از گاهی مشکل موش دارن. ک درخونه و ساختمان باز نمونه مشکلی پیش نمیاد

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

من همیشه طبقه دوم انتخابم بوده

ولی کلا به ساخت خونه بستگی داره

ما ساختمون قبلیمون طبقه اولمون اصلا راضی نبود 

ولی الان تو این آپارتمانمون انگار راضین

البته تازه اومدیم اینجا

طبقه اول خوب نیس 

ما طبقه اولیم 

همش سر و صدا هست ،صدای رفت و آمد و پمپ آب و... طبقه اول سردتر هم هست نسبت به طبقات دیگه چون پایینش پارکینگه

اَمیری حُسِین وَ نِعمَ الاَمیر💚💚💚                   کیم نه بولور کیم نه چَکیر💔💔💔              

عزیزم من تا به حال طبقه اول زندگی نکردم ولی هم حسن هایی داره هم عیب مهمترین حسنش برای بچه هاست که بخوان بازی کنن یا بدون مرتب طبقه پایینی نمیاد تذکر بده البته اگه زیر طبقه شما خالی و پارکینگ باشه از عیوبشم اینه که اگه زیر ساختمان خالی باشه یعتی همون پارکینگ زمستونا واحدتون سرد و شاید کنی سخت بشه گرمش کرد در کل الان زیر زمینم بخری توی این اوضاع همش منفعته مبارکتون باشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹