2777
2789
عنوان

شغل جدید با درآمد پایین ولی حال خوب

375 بازدید | 27 پست

به نظرتون آدم اگر مشاور حقوقی باشه و درآمذ خوبی داشته باشه ولی از شغلش واقعا خسته شده و میخواد کار مورد علاقه ش  که آموزش یوگا هست رو انجام بده اونم با هزینه کم ولی حال دلش خوب باشه می ارزه که تغییر شغل بده ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا کارو کنار هم داشته باشه تا کار دوم به درامد برسه

باهم نمیشه عزیزم شغل اولم روزی 9 ساعت کار هست باید ازش انصراف بدم.ممنون که گفتین صحبت کنم اگر بتونم ساعتم رو کم کنم عالیه .مرسی از راهنماییتون🌺🌹

نمی‌ارزه که شغل خودتو کامل ول کنی نمیشه در کنار کارت  اموزش یوگا هم کار کنی؟مثلا هفته ای دوبار

اگر بتونم عالیه .ممنون عزیزم از راهنماییتون ولی ساعت کاریم خیلی زیاده روی 9 ساعت کار میکنم اونم کار زیاد .حتما تلاشم رو میکنم🌺

حال خوب به دنیا میاره اگر پول جمع کردی چ ا که نه منم دنبال مربی آنلاین یوگام

عزیزم هرزمان دوست داشتی بهم پیام بده احتمالا از دو هفته دیگه کلاسهام رو شروع کنم ولی بازهم مردد هستم و در حد یک احتماله.تاپیک اولم درباره ش کاملا توضیح دادم عزیزم اگر تمایل داشتید پیام بده ولی شغل خودم خیلی درآمدش خوبه نمی‌دونم بتونم باهم هندل کنم یا کاملا از کارم بیرون بیام