2777
2789
عنوان

شغل جدید با درآمد پایین ولی حال خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 27 پست
باهم نمیشه عزیزم شغل اولم روزی 9 ساعت کار هست باید ازش انصراف بدم.ممنون که گفتین صحبت کنم اگر بتونم ...

عزیزم مشاور حقوقی هم شغلیه که میتونی باهاش حال خوب داشته باشیزمانی که شخص گرفتاری و راهنمایی میکنی مشکلش حل بشه دلش شاد بشه حتما حال تو هم خوب میشه من چند بار  مشکل داشتم مشاور حقوقی خیلی بهم کمک کرد جوری که هم مشکل حقوقی ام حل کرد هم روحیه خوب داد بهم ولی اگرخسته هستی زمان کاریت و کم کن و یه تابم هم یوگا کار کن مردم گرفتارن نشاور حقوقی کار وکیل و انجام میده ولی هزینه اش پایین هست پس به خاطر مردم ضعیف تر بمون و کار کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشاور حقوقی هم شغلیه که میتونی باهاش حال خوب داشته باشیزمانی که شخص گرفتاری و راهنمایی میکنی م ...

حرفتونو قبول دارم عزیزم درست میگین ولی 10 ساله دارم با رنج مردم ناراحت میشم واقعا خیلی خسته م .اوایل خیلی حالم خوب میشد ولی الان فقط برام خستگیش مونده و طوریه که از حال خوبم جدا شدم .ولی حرف شما خیلی درسته .البته یوگا هم میخواستم با هزینه کم کلاس بذارم 8جلسه 150 تومان که به کسی فشار نیاد.مشاوره میدم شاید یکساعت زمان می‌بره و جلوم گریه میکنن اینکه شبیه مشاوره های روانشناسی شدم خیلی خسته ام واقعا گاهی نمیتونم مشکل خیلی هارو حل کنم واقعا خسته میشم 

هم دردی نکن همدلی کن یاد بگیر رنج وبه جونت راه نده ولی حس خوب کمک و دستگیری وبه وجود راه بده

متاسفانه من گاهی خیلی تحت تاثیر قرار می‌گیرم مثل دیروز که جلسه بود کودک اون خانواده حضانتش با پدر بود و اون بچه اون دو ساعت رو برای مامانش جیغ کشید بعدش دچار معده درد شدم و پدری که دخترش رو جلوم نیشگونهای محکم می‌گرفت و می‌گفت لال شو .اووف 😔

حرفتونو قبول دارم عزیزم درست میگین ولی 10 ساله دارم با رنج مردم ناراحت میشم واقعا خیلی خسته م .اوایل ...

بعد از ۱۰ سال عزیزم دیگه باید بلد باشی چجوری همراهی کنی با موکلت که اسیب نبینی فکر میکنم تایم کاریت خیلی زیاده حداقل ۶ ساعت مناسبه حیفه کارت خوبه موقعیت اجتماعیش و درامدش رهاش نکن ولی یوگا رو شروع کن بزار ارامش بگیری

متاسفانه من گاهی خیلی تحت تاثیر قرار می‌گیرم مثل دیروز که جلسه بود کودک اون خانواده حضانتش با پدر بو ...

متاسفم حق داری ولی جلوی اون پدر بگو زنگ‌میزنم به اورژانس اجتماعی گرارش میدم اینحوری تو به اون بچه کمک کردی این حس که اون بچه رو از اذیت دور کردی حالت و خوب میکنه

بعد از ۱۰ سال عزیزم دیگه باید بلد باشی چجوری همراهی کنی با موکلت که اسیب نبینی فکر میکنم تایم کاریت ...

درسته عزیزم حق با شماست 10 سال تایم زیاده و شما درست میگین باید یاد می‌گرفتم ولی انگار خسته روحی شدم مخصوصا امسال پرونده های خیلی عجیب اومده و واقعا دهنمو از پا درآورده .درست میگین عزیزم حق با شماست ولی رنج مردم واقعا برام سخت شده .یک نفر نمیاد و بگه من اومدم توافق کنم چیزی رو صلح کنم .همه فقط می‌خوان باهم جدل کنن.فکر کنم من خیلی حساس شدم .ممنونم حتما به پیشنهادتون فکر میکنم عزیزم و ممنون که بهم یادآوری کردین مزایای شغلمو 🌺اگر قابل باشم برای وقتی که گذاشتین براتون دعا میکنم 

متاسفم حق داری ولی جلوی اون پدر بگو زنگ‌میزنم به اورژانس اجتماعی گرارش میدم اینحوری تو به اون بچه کم ...

بله عزیزم درست میگین حق با شماست من مازندرانم و متاسفانه نقص سیستم کشورمون انقد زیاده که پلیس 110 هم به اجبار میاد .با اورژانس تماس گرفتم چند بار ولی واقعا براشون متاسفم.میگن اثبات کن با سه شاهد که آقا بدرفتاری تا نامه بدیم برای حضانت به مادرش یا بردن به بهزیستی.اینم قانون کشورمون😔

بله عزیزم درست میگین حق با شماست من مازندرانم و متاسفانه نقص سیستم کشورمون انقد زیاده که پلیس 110 هم ...

عزیزم خوشحالم هم استانی هستیم منم ۱۰ ساله که از تهران اومدم مازندران شهر رویان زندگی میکنم درست میگین عزیزم ولی یه بلوف بزن حداقل کاری که از دستت بر میاد از طرفی هم با همکارات اینحور موارد و در میون بزار حداقل برای یه نمایش ساختگی هم شده پشتت در بیان و بگن ما هم شهادت میدیم حداقلش اینه که به انسان ضعیف و مظلوم کمک کردین اجرتون با خدا