2777
2789
عنوان

طلاق

116 بازدید | 6 پست

ما همسایه طبقه بالایی مون طلاق گرفتن  دو تا بچه یکی دختر یکی پسر  

قبل از ین که طلاق بگیرن این دو تا بچه ها با هم دعوا میکردن خب طبیعیه دخترا و پسرا زیاد با هم نمیسازن البته مادره هم اعصاب درستی نداش انگار هیچ تلاشی م برا بهتر شدن اوضاعشون نمیکردن

اون موقع دختره مدرسه نمیرفت پسره هم چارم پنجم بود اما الان که دیگه مادر پدره از هم جدا شدن پسره خیلی رفتارش بدتر شده الان فکر کنم هشتم باشه اکثر اوقات که خونه ننیستن باباش میبردش خونه ی مادر بزرگش که کنترل بشن اما فقط کافیه یه روز خونه باشن همین جوری دختره جیغ و گریه و میگه نکن نکن نکن اگه بدونین معلوم نیس داداشش چه بلایی سرش میاره 

یه بار که همین جوری دوباره داداشه داد میزد و دختره گریه و صدای بدو بدو ی پاهاشون میومد رفتیم در خونه شون پسره جرئت نداش درو باز کنه از پشت در میگفت ببخشید دیگه اینکارو نمیکنم

خب الان دختره هم این جا اذیت میشه و معلوم نیس بعدا چی بشه یا بعضی وقتا معلوم نیس این بچه ها چیکار میکنن باباهه دعواشون میکنه و دوباره دختره گریه که بابا غلط کردم 

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 

منظورت ازینکه معلوم نیست چیکار میکنن چیه واقعا؟ 

چقدر قضاوت 

شنا چکار به زندگی بقیه داری 

سر زندگیت باش چقدر زندگی مردمو کنکاش میکنی 

شما از کجا میدونی اون مادر برای زندگیش تلاشی نکرده ؟

شما تو خونش ک نیستی 

همسایشی 

واقعا چقدر قضاوت و فضولی 

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منظورت ازینکه معلوم نیست چیکار میکنن چیه واقعا؟  چقدر قضاوت  شنا چکار به زندگی بقیه د ...

فضول نیستم صداشون دائم تو گوشمونه 

دائم جیغ و گریه آدم دلش برا این بچه ها میسوزه

الان این حرفات قضاوت نیس؟

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 
خب؟ فضولی؟ کمک میخوای؟ هدفت چیه از تاپیک زدن 

قضاوت نکن من فضول نیستم کاری م به زندگی کسی ندارم

اینم که گفتم به خاطر اینه که صداشون دائم میاد 

خودت صدای ضجه زدن یه بچه رو بشنوی چی حالی میشی

خیلی نامردی آره من فضولم خیالت راحت شد؟

چه مسخره س کسایی که میگن قضاوت نکن خودشون اینقدر راحت به آدم انگ بزنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز