2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

هرمردی هرچقدرم بد دیگه بعد یکی دوساعت پیگیر میشه ببینه زنش کجاس ..منم دعوام صده زدم بیرون شوهرم اومده دنبالم یا بعد دوساعت پیگیر شده کجام.اینکه شوهرش مهم نبوده واسش وولش کرده بنظرم توجیه نداره .. 

عزیزم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🥺❤️

فدات شم مرسی عزیزم برای شما هم همینطور❤

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

به هر حال نباید روش حساب باز کنه فقط باید مستقل بشه و درک کنه خودش باید به خودش کمک کنه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
مگه ترکید تاپیکش؟ 

اره با خوشی تموم شد مرده عاشق زنش شد داستان تموم شد

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

توتاپیکای قبلش میگفته صاحب خونش جوابش کرده یا اینکه وضع مالی شوهرش همچین خوب نبوده بهش گفتع بوده برن پیش مادرشوهرش زندگی که احساس میکنم شوهره برا اینکه نمیتونسته زندگیشو پیش ببره به زنش میگفته جداشو که لااقل خرج یه زندگیو نتونه بده

بازه خدابهترمیدونه ایشالله هرجاکه هس حال دلش خوب باشه