2777
2789
شرایط اون بنده خدا سخت تر از این حرفاست متاسفانه وگرنه باید لگد بزنی زیر همچین مردی و بری

اینجور آشتی کردن مشکل رو حل نمیکنه دو روز دیگه دوباره همینه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
اینایی که یهو بولد نیشن  ریگی به کفششون

اوهوم 

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب این بیچاره پشتوانه ای نداره انگار و افسردگی داره همین شرایطشو سخت کرده

خیلی سخته واقعا بی پشتوانه باشی منم خونوادم هستن ولی پشتوانه نیستن تا گاه کنن مامانم میگه باید بسازی و فلان ولی میخام دیگه برم سرکار و هر جور دوست دارم زندگی کنم استارتر هم که نمیتونه تا ابد افسرده باشه باید بلند شه من خودم افسردگی شدید بعد از زایمان گرفتم طوری که تو ۶ ماهحدود ۱۵ کیلو کم کردم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤