2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بابا ترکید.شما که خوندی بگو جی شد

رفتن رستوران ایرانمال

بعدش شوهره گفته دلم واست سوخته و پشت و پناه نداری و فلان اینم ریز ریز اشک ریخته و بقیه اشم کاربرا نذاشتن انگار ترکیده

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو
گفت شوهرش گفته اونشب ک خوابیدی بیرون دلم برات سوخت از بی کس بودنت فکر کن اون اتفاق باعث شده سرم ب سن ...

اصلا چجور غیرت ی مرد اجازه میده زنشو شب بیرون کنه

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت
گفت شوهرش گفته اونشب ک خوابیدی بیرون دلم برات سوخت از بی کس بودنت فکر کن اون اتفاق باعث شده سرم ب سن ...

یعنی فقط دلش سوخته براش وای من بودم میگفتم دلت برا خودت بسوزه خدا رو دارم بعدم ول میکردم میرفتم همچین موجود گندی هستم من

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
قرار بود برن بیرون دوتایی چی شد رفتن ؟

نمیدونم

ؒ﷽‌جٖؒهٖؒنٖؒمٖؒ خٖؒاٖؒلٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ تٖؒمٖؒاٖؒمٖؒ شٖؒیٖؒاٖؒطٖؒیٖؒنٖؒ اٖؒیٖؒنٖؒجٖؒاٖؒ هٖؒسٖؒتٖؒنٖؒـٖؒבٖٖؒؒ﷽‌(کراشم  رو کره ای جماعت♡⛓️:)
یعنی فقط دلش سوخته براش وای من بودم میگفتم دلت برا خودت بسوزه خدا رو دارم بعدم ول میکردم میرفتم همچی ...

شرایط اون بنده خدا سخت تر از این حرفاست متاسفانه وگرنه باید لگد بزنی زیر همچین مردی و بری

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

یعنی فقط دلش سوخته براش وای من بودم میگفتم دلت برا خودت بسوزه خدا رو دارم بعدم ول میکردم میرفتم همچی ...

خب این بیچاره پشتوانه ای نداره انگار و افسردگی داره همین شرایطشو سخت کرده

شاید مُردم حواسم نیست🙃