2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2810 بازدید | 79 پست
ایشالله خدا همیشه هواتونو داشته باشه

ممنون عزیزم به همچین

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش خدا برای من معجزه میکرد دیگه خسته شدم هروز گریه هروز خودزنی کاش اگه معجزه نمیشه حداقل بمیرم وراحت شم

درسته نمیتونم بی توزندگی کنم  درسته نمیتونم طلاق بگیرم درسته الان اقد خسته ام ولی بازم تحمل میکنم توهم هرچقد دوست داری پیش دوست ودشمنم ازیتم کن اشکم دربیار ولی مطمئنم یروز حتما تحملم تموم میشه وخودمو راحت میکنم حتی شده بامرگم 💔💔
انشالله 😭واسم دعا کنین 

چشم حتما....

فقط خدا ما کسی نیستیم...

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
عزیزم مشکلتون چیه

من با یه پسری ۳ سال دوست بودم ... و واقعا ب چشم دیدم ک دوسم داره 

مشکل خانوادگیش ناپدریش هی سنگ میندازه جلو پایه ما 

اونم اعتماد بنفس نداره احساس تنهایی میکنه 

و این سری چون دعوای بدی کردن 

با گریه و زاری از هم خدافزی کردیم 

ناپدریشو مادرش ب حرف شنوی از اون ناپدری خیلی اذیت میکننش 😔

همشم سنگ میشه میفته جلو پا ما 

ب من میگه من الان اضافیم چجوری تورو امیدوار نگه دارم 

جدا شدیم ولی هنوز دلمون با همه 

فقط از خدا معجزه میخام یکم اوضاعش خوب شه برگرده خیلی سخته ۳ سال خاطره یه سال عاشقی 😔

ببخشید پر حرفی کردم

کاش خدا برای من معجزه میکرد دیگه خسته شدم هروز گریه هروز خودزنی کاش اگه معجزه نمیشه حداقل بمیرم وراح ...

انشالله معجزه خدا رو ببینی از ذوق بالا پایین بپری 😭

من تمام زندگیمو از نماز اول خوندانا گرفتم و امضام💚

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

انشالله معجزه خدا رو ببینی از ذوق بالا پایین بپری 😭

دیگه کی 

درسته نمیتونم بی توزندگی کنم  درسته نمیتونم طلاق بگیرم درسته الان اقد خسته ام ولی بازم تحمل میکنم توهم هرچقد دوست داری پیش دوست ودشمنم ازیتم کن اشکم دربیار ولی مطمئنم یروز حتما تحملم تموم میشه وخودمو راحت میکنم حتی شده بامرگم 💔💔
میشه این تاپیکمو بخونی بگی چرااینجوری میشه چله ک میگیرم براازدواج خاستگار بسیاااا ر نامناسب میاد ی ...

شاید نیتتونو اشتباہ میکنید،وقت ندارم برم تاپیک بخونم،ولی از خدا بخواین ھرچیو میخواین دقیق بگید ب زبون بیارید،خواستگار خوب باایمان پولدار خانوادہ دوست چمیدونم ھرچیزی ک خودتون مدنظرتون ھست،خواستگار ک قسمت آدم نباشہ ھم چہ فایدہ،از خدا اصلش باید ھمسر خوب و عالی با ملاکھایی ک میخواین رو بخواین ریز ب ریز بگید میخواین چجور ادمی باشہ ھمسرتون از خدا درخواست کنید

من تمام زندگیمو از نماز اول خوندانا گرفتم و امضام💚

انشالله ک همیشه زندگی خوب و سرشار از لطف و عنایت خدا داشته باشین 

منه حقیر و سر نماز دعا کنین خیلی تو فکرم بود نماز بخونم میترسم خدا بم بگه بخاطر حاجتت میخای تکلیفتو انجام بدی ؟ 

بدتر لج کنه بام ؟ 

اینطور نیست ؟

2790
2778
2791
2779
2792